ΚΑΟΔ

Μάρκοβιτς: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"

Μάρκοβιτς: "Να διορθώσουμε τα λάθη μας"
INTIME SPORTS

Ο ΚΑΟΔ ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena απόντος του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Απόντος του Λίνου Χρυσικόπουλου ο ΚΑΟΔ ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena.

Ο τεχνικός των Δραμινών, Νέναντ Μάρκοβιτς, στάθηκε στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ότι οι παίκτες του θα πρέπει να διορθώσουνε τα λάθη τους.

" Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Εμείς θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη των τελευταίων παιχνιδιών και κυρίως το θέμα της συγκέντρωσης μας.

Η ενέργεια και η αποφασιστικότητα είναι σημαντικά στοιχεία για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί σε μια πολύ δύσκολη έδρα", ήταν η τοποθέτηση του Βόσνιου τεχνικού της ομάδας της Δράμας.

Από την πλευρά των παικτών του ΚΑΟΔ ο Θόδωρος Ζάρας δήλωσε: " Η αποστολή μας απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι σίγουρα ιδιαίτερα δύσκολη, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βελτιώσουμε την αγωνιστική μας εικόνα. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ