ΚΑΟΔ

Μαγνητική ο Τζόουνς

Μαγνητική ο Τζόουνς

Εκτός της διαχείρισης της ήττας από τον Άρη ο τεχνικός του ΚΑΟΔ Νέναντ Μάρκοβιτς αναμένει το αποτέλεσμα της μαγνητικής του Λάζεριτς Τζόουνς.

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ Νέναντ Μάρκοβιτς αναμένει το αποτέλεσμα της μαγνητικής του Λάζεριτς Τζόουνς για να γνωρίζει το ακριβές διάστημα της απουσίας του.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ της ομάδας της Δράμας τραυματίστηκε λίγο πριν από το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου στο χθεσινό παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Άρη στο «Δημήτρης Κραχτίδης».

Η πρώτη εκτίμηση για τον Τζόουνς κάνει λόγο για διάστρεμμα. Παρόλα αυτά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουνε αύριο από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που θα κρίνει και το μέλλον του στο ρόστερ του ΚΑΟΔ.

Στην ομάδα της Δράμας μετά και την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη δεν θέλουνε να χάσουνε χρόνο και να πορευτούνε με απώλειες πολύ περισσότερο στην νευραλγική θέση του πλέι μέικερ.

Παράλληλα ο Μάρκοβιτς από την αυριανή επιστροφή στις προπονήσεις καλείται να διαχειριστεί και το στραβοπάτημα του συνόλου του, όσο και αν η απουσία του Τζόουνς όπως τονίζεται στην Δράμα ήταν εμφανής, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο ΚΑΟΔ εξάλλου πάει να παίξει τώρα στην έδρα της Νέας Κηφισιάς θέλοντας να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τον Άρη το γρηγορότερο δυνατό.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ