ΚΑΟΔ

Λευκό το απουσιολόγιο

Λευκό το απουσιολόγιο

Το Σαββατιάτικο φιλικό με την Καβάλα θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία του Κώστα Μέξα να τσεκάρει τους παίκτες του ΚΑΟΔ.

Το Σαββατιάτικο φιλικό με την Καβάλα θα αποτελέσει την τελευταία ευκαιρία του Κώστα Μέξα να τσεκάρει τους παίκτες του ΚΑΟΔ American Genetics εν όψει του νοκ άουτ προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ της επόμενης Πέμπτης.

Ο Κώστας Μέξας θα έχει στο φιλικό με την Καβάλα το απόγευμα του Σαββάτου την τελευταία ευκαιρία να τσεκάρει τους παίκτες του ΚΑΟΔ American Genetics εν όψει του νοκ άουτ προημιτελικού με τον ΠΑΟΚ της επόμενης Πέμπτης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας θέλει να το αξιοποιήσει ως πρόβα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς που μετατέθηκε κατά μία μέρα και εν όψει του τζάμπολ του νέου πρωταθλήματος της Α1.

Στα ευχάριστα για τον Μέξα είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα έχοντας όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του. Η επιστροφή εξάλλου από χθες στις προπονήσεις ισοδυναμούσε με διόρθωση ότι είχε επισημάνει στα δύο φιλικά στο Σάμοκοφ.

Στις τάξεις του ΚΑΟΔ American Genetics τέλος θέλουνε να πιστεύουνε πως θα γίνει δεκτό το σημερινό αίτημα του ΕΣΑΚΕ στην Nova για μετάθεση κατά μίας μέρας των παιχνιδιών της πρεμιέρας του Σαββάτου λόγω των τεσσάρων προημιτελικών του Κυπέλλου της Πέμπτης.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ