ΚΑΟΔ

Καθαρή η μαγνητική του Τσέρανιτς

Καθαρή η μαγνητική του Τσέρανιτς
INTIME SPORTS

Ο Ντράγκαν Τσέρανιτς μπορεί να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής του ΚΑΟΔ με τον Ολυμπιακό ωστόσο το σίγουρο είναι ότι γλίτωσε το κάταγμα στο χθεσινό φιλικό με την Ολίν Εντιρνέ.

Αγωνία τέλος για την κατάσταση του τραυματισμού του Ντράγκαν Τσέρανιτς στις τάξεις του ΚΑΟΔ και τον Γιώργο Καλαφατάκη μετά από το αποτέλεσμα της μαγνητικής που υποβλήθηκε.

Αυτή έδειξε ότι ο έμπειρος Σέρβος σέντερ της ομάδας της Δράμας δεν υπέστη τελικά κάταγμα σε κάποιο από τα δάχτυλα του αριστερού του χεριού.

Ένας τραυματισμός που προήλθε στην διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου του χθεσινού φιλικού με την τουρκική Ολίν Εντιρνέ στην Ανδριανούπολη. Όπως αναμενότανε σήμερα δεν προπονήθηκε, κάτι που μπορεί να συμβεί και αύριο.

Κάτι που σημαίνει ότι το πώς θα αισθάνεται το Σάββατο θα φανεί το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» κόντρα στον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος.

Κατά τα άλλα εκτός του Τσέρανιτς στην σημερινή προπόνηση του ΚΑΟΔ ο Καλαφατάκης δεν είχε για προληπτικούς λόγους στην διάθεσή του και τους Τζέρεμι Χαντ και Κώστα Χαραλαμπίδη.

Ο πρώτος όπως και ο Τσέρανιτς είχε τραυματιστεί στο πρώτο δεκάλεπτο του χθεσινού φιλικού παιχνιδιού με την Ολίν Εντιρνέ όπου είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα.

Κι όσο για τον δεύτερο αναρρώνει από την γαστρεντερίτιδα που τον είχε ταλαιπωρήσει από το βράδυ της Τρίτης όταν και η αποστολή του ΚΑΟΔ είχε φθάσει στο ξενοδοχείο.

Στα ευχάριστα για τον ΚΑΟΔ από την παρουσία του στην Ανδριανούπολη είχε να κάνει με την σχέση που ανέπτυξε με την τουρκική ομάδα με τους ιθύνοντες της να παρείχαν άριστη φιλοξενία.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, Αριστείδης Ιωαννίδης, είχε συζήτηση με τον γενικό διευθυντή της Ολίν Εντιρνέ, Σερντάν Γιγκίτσοϊ, με θέμα το πώς έχει η κατάσταση στις δύο λίγκες. Την ελληνική και την τουρκική και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουνε και στον επίλογο αυτής φρόντισε να απευθύνει πρόσκληση για φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακόμη ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989, Αριστείδης Ιωαννίδης, του πρόσφερε δώρα από τον Δήμαρχο Δράμας, Κυριάκο Χαρακίδη, μία πλακέτα με το σύμβολο της πόλης της Δράμας τον Θεό Διόνυσο, μία ανάγλυφη εικόνα της Αγίας Βαρβάρας και κρασιά.

Μεταξύ άλλων και στο περιθώριο του φιλικού παιχνιδιού της Τετάρτης στο γήπεδο της Ολίν Εντιρνέ βρέθηκαν και εκπρόσωποι του ελληνικού προξενείου στην Ανδριανούπολη κάτι που αποδεικνύει πως η παρουσία του ΚΑΟΔ μόνο αδιάφορους δεν τους άφησε.

Καθαρή η μαγνητική του Τσέρανιτς
TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ