ΚΑΟΔ

Καρύδας: "Όσο ψηλότερα μπορούμε"

Καρύδας: "Όσο ψηλότερα μπορούμε"
INTIME SPORTS

Για τη σπουδαία νίκη του ΚΑΟΔ επί του Πανιωνίου μίλησε ο Σάκης Καρύδας στο Sport24.gr, ο οποίος αναφέρθηκε στη δύναμη της έδρας και τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο ΚΑΟΔ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάφερε να λυγίσει μέσα στη Δράμα την αντίσταση του Πανιωνίου, φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο ΚΑΟΔ με αυτόν τον τρόπο σημείωσε την έκτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ και πέμπτη εντός έδρας, πιστοποιώντας για ακόμα μία φορά ότι στη Δράμα δύσκολα χάνει.

Ο Σάκης Καρύδας (13π., 5/6β., 4/6διπ., 0/1τρ.) μίλησε στο Sport24.gr για τη μεγάλη νίκη του ΚΑΟΔ απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, τη δική του εμφάνιση, αλλά και την παρουσία του κόσμου σε κάθε εντός έδρας ματς της ομάδας.

" Ο Πανιώνιος είναι πολύ δυνατός και παίζει εξαιρετικό μπάσκετ τη φετινή σεζόν. Εμείς καταφέραμε και κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη. Από την στιγμή που έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας στην κατηγορία θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό", τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Θα προσπαθήσουμε να αναθεωρήσουμε τους στόχους μας και να παίξουμε καλό μπάσκετ. Το ματς απέναντι στον Πανιώνιο δεν ήταν εύκολο ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή μας και με την βοήθεια του κόσμου μας φτάσαμε στο θετικό αποτέλεσμα. Τώρα στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με τον Ίκαρο Καλλιθέας την Τετάρτη, ο οποίος παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο με την αλλαγή του προπονητή".

"Επιτυχία όλων η νίκη"

Για την δική του προσωπική απόδοση ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στη συνολική εικόνα όλων των παικτών στον σύλλογο: " Όσον αφορά την δική μου απόδοση δεν έχει σημασία ποιος παίζει καλά, αρκετοί παίκτες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα μας και η νίκη είναι επιτυχία όλων μας".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου: " Ο κόσμος γεμίζει το γήπεδο και σίγουρα είναι πολύ σημαντικό και ευχάριστο για έναν παίκτη να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο, όπου σε κάθε αγώνα έχει 1.500-2000 άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να χαρούν το μπάσκετ".

Όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα ο Σάκης Καρύδας πρόσθεσε: " Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος. Τώρα που μου είπες ακόμα και για το αν κοιτάμε τα πλέι οφ, είναι κάτι που δεν το σκεφτόμαστε, θέλουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να τερματίσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ