ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Παιχνίδι χωρίς άγχος"

Καλαφατάκης: "Παιχνίδι χωρίς άγχος"
INTIME SPORTS

Με μοναδικό απόντα τον Σάκη Καρύδα η αποστολή του ΚΑΟΔ ταξίδεψε το απόγευμα από την Θεσσαλονίκη για την Αθήνα και το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20/01, 17:00).

Σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος ο ΚΑΟΔ θα αντιμετωπίσει αύριο το απόγευμα τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20/01, 17:00) με τον Γιώργο Καλαφατάκη να έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Κι αυτό γιατί ο μοναδικός απών για τον Χανιώτη τεχνικό της ομάδας της Δράμας ο Σάκης Καρύδας ήταν από το ξεκίνημα της προετοιμασίας εκτός πλάνων μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει την επομένη της ήττας από τον ΑΓΟΡ στο κλειστό "Δημήτριος Κραχτίδης".

Πως όμως αντιμετωπίζει ο Καλαφατάκης την αυριανή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό; " Μετά από μια σειρά παιχνιδιών με ιδιαίτερη πίεση για το αποτέλεσμα, παίζουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος στο οποίο οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποφορτιστούν και να ξεκουραστούν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε διαφορετικά όλη την εβδομάδα ξεκουράζοντας παράλληλα τους παίκτες που έχουν προβλήματα τραυματισμών. Όλα αυτά δεν σημαίνουν βέβαια ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι με την σοβαρότητα που πρέπει.

Από παιχνίδια σαν αυτό με τον Παναθηναϊκό μπορείς να κερδίσεις πολλά αν είσαι σοβαρός, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει το άγχος του αποτελέσματος, αλλά αντίστοιχα μπορεί να χάσεις κιόλας αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και δεν ακολουθήσεις τις οδηγίες που σου δίνονται. Σε κάθε περίπτωση εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν τόσο αυτοί που θα βρίσκονται στο παρκέ, όσο και ο κόσμος που θα το παρακολουθήσει", ήταν η γραπτή τοποθέτηση του "Καλάφα" στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του ο Γάλλος σέντερ του ΚΑΟΔ, Γκάι Μαρκ Μισέλ, πρόσθεσε: " Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Όπως έδειξε και στο παιχνίδι στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εμείς καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε τόσο στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του όσο και στην επιθετική άμυνα που παίζει, η οποία δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις όσα έχεις σχεδιάσει. Θα πάμε να παίξουμε χωρίς άγχος και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε μία καλή ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ