ΚΑΟΔ

Καλαφατάκης: "Ενισχυμένος ο Ηλυσιακός"

Καλαφατάκης: "Ενισχυμένος ο Ηλυσιακός"
INTIME SPORTS

Ενισχυμένος παρουσιάζεται ο Ηλυσιακός σύμφωνα με τον προπονητή του ΚΑΟΔ, Γιώργο Καλαφατάκη.

Ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε για την εντός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με τον ΚΑΟΔ, τονίζοντας ότι ο σύλλογος των Ιλισίων εμφανίζεται ενισχυμένη.

" Παίζουμε με μία ομάδα που μετά τις αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της παρουσιάζεται ενισχυμένη. Ο Ηλυσιακός θα έρθει στην Δράμα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη του και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε", δήλωσε ο Καλαφατάκης και πρόσθεσε:

" Εμείς είχαμε προβλήματα τραυματισμών όλη την εβδομάδα με τελευταίο αυτό του Μπάβτσιτς. Όπως και να ‘χει για μας το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει είναι η νίκη. Πιστεύω ότι ο κόσμος μας θα είναι στο γήπεδο για να μας βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε. Άλλωστε στα δύσκολα η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της και αυτό είμαι σίγουρος ότι οι φίλοι μας το γνωρίζουν πολύ καλά".

Ο Λευτέρης Ακεψιμαϊδης από την πλευρά των παικτών ανέφερε: " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι ενισχυμένη μετά την προσθήκη των νέων Αμερικανών που ήρθαν.

Για μας το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό.Θα προσπαθήσουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό μας ώστε να φτάσουμε στην νίκη.Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας για να μας δώσει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται για να πανηγυρίσουμε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ