ΚΑΟΔ

Κακαρούδης: "Έχουμε μέταλλο και καρδιά"

Κακαρούδης: "Έχουμε μέταλλο και καρδιά"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κακαρούδης μέσα από την μέχρι στιγμής φετινή του παρουσία στον ΚΑΟΔ δείχνει να διανύει την καλύτερη χρονιά του με τον αρχηγό της ομάδας της Δράμας να τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για αυτήν, για την νίκη επί του ΠΑΟΚ αλλά και την χρονιά που ξεκίνησε.

Ο τίτλος του αρχηγού του ΚΑΟΔ στον Κώστα Κακαρούδη από τον Γιώργο Καλαφατάκη έχει συνδυαστεί με την μέχρι στιγμής καλύτερη παρουσία του στην Α1 με τον φόργουορντ της ομάδας της Δράμας να μίλησε για αυτήν στο Sport24.gr.

Ακόμη τοποθετήθηκε για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, την χρονιά που ξεκίνησε αλλά και το πώς αντιμετωπίστηκε η απουσία και επιστροφή του Πρέστον Νόουλς στην δράση για την ομάδα του ΚΑΟΔ.

Για την νίκη επί του ΠΑΟΚ το απόγευμα του Σαββάτου που ήρθε και πάλι με ανατροπή όπως μία εβδομάδα πριν στην Πάτρα επί του Απόλλωνα είπε: " Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη για μας απέναντι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα όπως είναι ο ΠΑΟΚ που διαθέτει μία καλή ομάδα και του έλειπε ο Χαραλαμπίδης. Και από μας όμως έλειπε ο Ντέιλ αλλά και ο Ζάρας ήταν ανέτοιμος.

Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα αν και δεν μπορέσαμε να περιορίσουμε τον Λάζαρο (σ.σ. Παπαδόπουλο) και ευτυχώς δεν μας κόστισε. Τέλος καλά όλα καλά όμως και καταφέραμε να πάρουμε την δεύτερή μας νίκη και πάλι με ανατροπή του σκορ όπως μία εβδομάδα πριν στην Πάτρα επί του Απόλλωνα. Σε ένα παιχνίδι όπου είχαμε πάει αρκετά πιεσμένοι από τους εαυτούς μας γιατί ήμασταν σκασμένοι από την ήττα μας στην πρεμιέρα στην έδρα μας από τον Πανιώνιο.

Δείγμα ότι αυτή η ομάδα έχει μέταλλο και καρδιά. Σημαντικό ρόλο όμως έπαιξε και ο κόσμος που τον περιμέναμε και ήρθε δίνοντας δυναμικό παρών και παλμό αλλά και τα όσα μας είπε ο κόουτς (σ.σ. Γιώργος Καλαφατάκης) στα αποδυτήρια που ξέρει με τον τρόπο του να ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών".

Κι όσο για την απόδοση του Παπαδόπουλου ο αρχηγός του ΚΑΟΔ σχολίασε πως: " Ο Λάζαρος είναι ένας παίκτης υψηλού επιπέδου και βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα. Στην πορεία του παιχνιδιού καταφέραμε να προσαρμόσουμε πάνω του την άμυνά μας, να τον περιορίσουμε με κλειδί και την παρουσία του Μπένα και να φθάσουμε στην νίκη".

Σχετικά με την δική του καλή παρουσία σε ένα ακόμη φετινό παιχνίδι του ΚΑΟΔ υποστήριξε: " Είναι αλήθεια ότι έχω διαφορετικό ρόλο φέτος στην ομάδα και με πιο μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Νιώθω άνετα και αυτό μου βγαίνει στο παιχνίδι μου ενώ με βολεύει και το παιχνίδι του κόουτς. Μακάρι να συνεχίσω έτσι και να μην μείνω μόνο στο ξεκίνημα ώστε να μπορέσω να κάνω την καλύτερή μου χρονιά έχοντας πάνω από όλα την υγειά μου όπως και όλοι στην ομάδα".

Όσον αφορά αν στην απόδοσή του τον έχει βοηθήσει ο τίτλος του αρχηγού του ΚΑΟΔ που του έχει δώσει ο Γιώργος Καλαφατάκης είπε: " Σίγουρα είναι κάτι που με τιμάει και την ώρα των παιχνιδιών κοιτάω να φέρνω τους συμπαίκτες μου πιο κοντά", για να παραδεχθεί ότι: " Πιστεύω ότι βρίσκομαι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας μου με παραστάσεις τόσο από την Α1 όσο και από την Α2 και αυτό μου βγαίνει στο παιχνίδι μέσα από την εμπειρία που έχω αποκτήσει".

Για το αν αισθάνεται σύμφωνα με την απόδοσή του δικαιωμένος για το ότι το καλοκαίρι αποδέχθηκε την πρόταση του ΚΑΟΔ και παρέμεινε για μία ακόμη χρονιά στο ρόστερ του ο φόργουορντ της ομάδας της Δράμας ξεκαθάρισε πως: " Θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή και ήμουνα σίγουρος για αυτήν όπως πήρα την απόφαση να πω το ναι. Σημαντικό ωστόσο ρόλο έπαιξε και η παρουσία του κόουτς (σ.σ. Γιώργος Καλαφατάκης) στην ομάδα".

Στο ότι ο φετινός ΚΑΟΔ δείχνει πως είναι πολυφωνικός στην επίθεσή του σε αντίθεση με πέρσι όπου στήριζε αρκετά στην απόδοση του Χαραλαμπίδη ο Κακαρούδης τόνισε: " Πράγματι στην περσινή ομάδα ξεχώριζε ο Κώστας αλλά στην φετινή δεν ισχύει αυτό και φαίνεται μέσα από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια μας. Τόσο στα φιλικά και στο Κύπελλο όσο και στα πρώτα του πρωταθλήματος".

Όσον αφορά την απουσία από τα προηγούμενα τρία παιχνίδια του Αμερικανού Πρέστον Νόουλς είπε: " Ο Πρέστον μας έλειψε στο παιχνίδι μας. Πρόκειται για ένα εκπληκτικό παιχνίδι και έναν πολύ καλό παίκτη που εκτός από σκόρερ, παίζει και άμυνα αλλά και πλέι μέικερ άμα χρειαστεί για την ομάδα όπως στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ. Αποτελεί έναν σημαντικό κρίκο για την ομάδα και αυτό φάνηκε εξάλλου και από την στήριξη που είχε από την ομάδα στην περιπέτεια που πέρασε μέχρι να είναι και πάλι μαζί μας".

Τέλος σχετικά με τους στόχους του φετινού ΚΑΟΔ ο Κακαρούδης έστειλε μήνυμα προσγείωσης λέγοντας: " Ο πρώτος μας και βασικός μας στόχος είναι η παραμονή μας στην Α1. Είμαστε μία νέα ομάδα και αν και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας θέλουμε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή μας και μετά να διεκδικήσουμε την θέση μας στα πλέι οφ ευχαριστώντας τους εαυτούς μας και τους φιλάθλους μας".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ