ΚΑΟΔ

Επέκταση σε Μέξα μέχρι το 2016

Επέκταση σε Μέξα μέχρι το 2016

Η διοίκηση της ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 μέσα σε απόλυτη μυστικότητα προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μέξα.

Μέσα σε απόλυτη μυστικότητα η διοίκηση της ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μέξα.

"Η ΚΑΕ American Genetics ΚΑΟΔ 1989 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Μέξα για την επέκταση της συνεργασίας έως και το καλοκαίρι του 2016", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Με την εξέλιξη αυτή αποδεικνύεται εμπράκτως η στήριξη στο πρόσωπο του Έλληνα τεχνικού και στο πλάνο που είχανε συμφωνήσει από το περασμένο καλοκαίρι. Ουσιαστικά λίγο μετά το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου όταν και έγινε η πρώτη κρούση αφού δεν παρέμεινε ο Νέναντ Μάρκοβιτς.

Μία επέκταση που έρχεται μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες και πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο κλειστό «Δημήτρης Κραχτίδης» το απόγευμα του Σαββάτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εμπιστοσύνη της διοίκησης της δραμινής της ΚΑΕ στο πρόσωπο του Μέξα να του δοθούνε τα κλειδιά της πρώτης ομάδας είχε φανεί σχεδόν έναν χρόνο πριν.

Πιο συγκεκριμένα μετά τα Χριστούγεννα του 2013 όταν και η ΚΑΕ Άρης είχε προσεγγίσει τον Νέναντ Μάρκοβιτς και ο Κερκυραίος τεχνικός ήταν έτοιμος από βοηθός του να αναλάβει στην περίπτωση που ο Βόσνιος αποχωρούσε.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ