ΚΑΟΔ

Εκτός με ίωση ο Χαντ

Εκτός με ίωση ο Χαντ
INTIME SPORTS

Με την απουσία του Τζέρεμι Χαντ και τον Κώστα Χαραλαμπίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα συνεχίστηκε το απόγευμα η προετοιμασία του ΚΑΟΔ για το παιχνίδι της Κυριακής (12/02) με τον Πανιώνιο.

Εσπευσμένα στο ξενοδοχείο επέστρεψε ο Τζέρεμι Χαντ λόγω ίωσης με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την απογευματινή προπόνηση του ΚΑΟΔ εν όψει της προετοιμασίας για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο.

Σε μία προετοιμασία όπου για δεύτερη συνεχόμενη μέρα δεν συμμετείχε και ο Κώστας Χαραλαμπίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Κι αυτό γιατί ο πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ αισθάνθηκε ενοχλήσεις εξαιτίας του τραβήγματος στον δικέφαλο που είχε υποστεί το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

Το ερώτημα πλέον που τίθεται είναι το πότε ο Γιώργος Καλαφατάκης για μία ακόμη προετοιμασία παιχνιδιού του ΚΑΟΔ θα βρεθεί στην ευχάριστη θέση να δει το απουσιολόγιό του λευκό.

Ο Χανιώτης τεχνικός του ΚΑΟΔ ευελπιστεί πως θα έχει τον Χαραλαμπίδη και πάλι αύριο στην διάθεσή του και αισιοδοξεί τον Χαντ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ