ΚΑΟΔ

Δύσκολα με Ίκαρο ο Αθηναίου

Δύσκολα με Ίκαρο ο Αθηναίου
INTIME SPORTS

Την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Γιάννη Αθηναίου στο παιχνίδι του ΚΑΟΔ με τον Ίκαρο Καλλιθέας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το διάστρεμμα που υπέστη ο Γιάννης Αθηναίου στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ίσως να του στερήσει την παρουσία του στο μεθαυριανό (15/2) με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης που υποβλήθηκε ο 24χρονος πλέι μέικερ δεν έκανε ξεκάθαρο αν πρόκειται για διάστρεμμα Α΄ ή Β΄ βαθμού αλλά το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για έναν ύπουλο τραυματισμό.

Ο Αθηναίου κάτι παραπάνω από μία μέρα μετά τον τραυματισμό του δεν μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν έχει πειραχτεί η άρθρωση του αστραγάλου ή οι σύνδεσμοί του.

Εκτός του Αθηναίου από την σημερινή προπόνηση του ΚΑΟΔ απουσίαζαν για προληπτικούς λόγους οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Έντιν Μπάβτσιτς απόρροια επίσης τραυματισμών τους στην διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Ο 34χρονος έμπειρος γκαρντ και πρώτος σκόρερ του ΚΑΟΔ στην φετινή Α1 υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα αλλά παρόλα αυτά έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε σταματώντας στους 20 πόντους ενώ ο διεθνής Βόσνιος φόργουορντ μετά από ένα άτσαλο πέσιμό του είχε σαν αποτέλεσμα να κληρονομήσει ενοχλήσεις στην μέση του.

Χαραλαμπίδης και Μπάβτσιτς ωστόσο αναμένεται να βρεθούνε μεθαύριο στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη για το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης».

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ