ΚΑΟΔ

Δύο μέσα, δύο προληπτικά

Δύο μέσα, δύο προληπτικά
INTIME SPORTS

Για προληπτικούς λόγους οι Κώστας Χαραλαμπίδης και Τζέρεμι Χαντ δεν συμμετείχαν στην απογευματινή προπόνηση του ΚΑΟΔ εν όψει Άρη.

Κώστας Χαραλαμπίδης και Τζέρεμι Χαντ δεν προπονήθηκαν το απόγευμα αλλά όλα δείχνουν πως θα βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Καλαφατάκη στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη.

Η απουσία και των δύο είχε να κάνει για προληπτικούς λόγους και μόνο αφού χθες προπονήθηκαν κανονικά κάτι που όπως όλα δείχνουνε θα συμβεί και αύριο στην τελευταία προπόνηση της προετοιμασίας της ομάδας της Δράμας.

Ο Χαραλαμπίδης από την αρχή της εβδομάδας είχε ταλαιπωρηθεί από μία γαστρεντερίτιδα με αποτέλεσμα χθες να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς για πρώτη φορά.

Όσο για τον Χαντ το διάστρεμμα που είχε υποστεί λίγο πριν το τέλος της προπόνησης της Τρίτης στο ίδιο πόδι με εκείνο στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό δεν αποδείχθηκε σοβαρό.

Κάτι που φάνηκε και από το γεγονός ότι χθες, μία μέρα μετά, προπονήθηκε κανονικά δικαιολογώντας τον τίτλο του Mr Robocop που του έχει αποδοθεί από τους ιθύνοντες του ΚΑΟΔ.

Από εκεί και πέρα κανονικά στην διάθεση του «Καλάφα» στο παρκέ του κλειστού «Δημήτριος Κραχτίδης» βρίσκονται από χθες οι Θόδωρος Ζάρας και Ντράγκαν Τσέρανιτς.

Ο πρώτος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του στην μέση και ο δεύτερος αυτές στον αχίλλειό του με αποτέλεσμα να υπολογίζονται κανονικά για το απόγευμα του Σαββάτου και το παιχνίδι με τον Άρη από τον Χανιώτη τεχνικό του ΚΑΟΔ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ