ΚΑΟΔ

Αθηναίου: "Στο τέλος το ταμείο!"

Αθηναίου: "Στο τέλος το ταμείο!"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αθηναίου μίλησε στο Sport24.gr για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του ΚΑΟΔ απέναντι στο Μαρούσι, αλλά και για τη συνέχεια των Δραμινών στο πρωτάθλημα.

Ο ΚΑΟΔ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στο Μαρούσι και απέδρασε με τους δύο βαθμούς από το κλειστό του Αγίου Θωμά κόντρα σε μία ομάδα που έβλεπε ως "τελικό" τον αγώνα.

Οι παίκτες του Γιώργου Καλαφατάκη με αυτόν τον τρόπο σημείωσαν την πρώτη τους εκτός έδρας νίκη και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο Γιάννης Αθηναίου, ο οποίος δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο δώρο την ημέρα της ονομαστικής του εορτής μίλησε στο Sport24.gr για το ματς με τον σύλλογο των βορείων προαστίων, τη νίκη της ομάδας του, αλλά και τη συνέχεια των Δραμινών στο πρωτάθλημα.

" Προερχόμασταν από μία πολύ καλή εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ και θέλαμε να διπλασιάσουμε τις νίκες. Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι με το Μαρούσι δεν θα ήταν εύκολο γιατί ήθελαν πολύ τη νίκη", ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αθηναίου και συμπλήρωσε:

" Το Μαρούσι ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα προσπάθησε να επιβάλει τον ρυθμό του και τα κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια, όμως είδαμε ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, πιέσαμε και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε".

"Βρίσκουμε ρυθμό"

Στη συνέχεια ο Αθηναίου αναφέρθηκε στα επόμενα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο και το Περιστέρι... " Τώρα θέλουμε να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας και να πάρουμε τα δύο ματς απέναντι στον ΑΓΟΡ και το Περιστέρι. Είναι δύσκολα ματς, αλλά θα επιδιώξουμε τη νίκη".

Όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα ανέφερε: " Η ομάδα σιγά - σιγά έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό στο παιχνίδι της και να διαμορφώνει μία αγωνιστική ταυτότητα. Μας έχουν βοηθήσει πολύ και οι ξένοι, οι οποίοι έχουν προσαρμοστεί.

Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του και πραγματοποιεί πολύ καλά ματς, όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την ομάδα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κοιτάμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά, ώστε στο τέλος να κάνουμε ταμείο. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι".

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ