ΚΑΟΔ

Άδεια μέχρι 30 Ιανουαρίου σε Καρύδα

Άδεια μέχρι 30 Ιανουαρίου σε Καρύδα
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 αποφάσισε την Παρασκευή (20/1) να δώσει υποχρεωτική άδεια μέχρι την 30η Ιανουαρίου στον Σάκη Καρύδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση

Εκτός ομάδας του ΚΑΟΔ θα είναι ο Σάκης Καρύδας μέχρι την 30η Ιανουαρίου μετά την σημερινή απόφαση του ΔΣ της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989.

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι τότε ο 32χρονος έμπειρος γκαρντ δεν θα υπολογίζεται από τον Γιώργο Καλαφατάκη με τον Χανιώτη τεχνικό να αναμένει την οριστική απόφαση της διοίκησης της ομάδας της Δράμας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Το ΔΣ της ΚΑΟΔ 1989 ΚΑΕ κατά την συνεδρίασή του την 19/01/2012 και μετά την απολογία του καλαθοσφαιριστή της ομάδος μας κ. Καρύδα Αθανάσιου αποφάσισε:

- Την επιβολή προστίμου στον καλαθοσφαιριστή σύμφωνα με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός τον οποίο έχουν υπογράψει όλοι οι καλαθοσφαιριστές της ομάδος

- Να δοθεί άδεια στον καλαθοσφαιριστή μέχρι την 30/01/2012

Το θέμα θα επανεξεταστεί μετά την επιστροφή του αθλητή από την άδεια που του έχει δοθεί», ανέφερε η σημερινή ανακοίνωση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 για την απόφαση της τιμωρίας του Καρύδα".

Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος έμπειρος γκαρντ είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα την περασμένη Πέμπτη, είχε αποκλειστεί της αποστολής του παιχνιδιού που ακολούθησε με τον ΑΓΟΡ στο κλειστό «Δημήτριος Κραχτίδης» και από εκείνο το σημείο τέθηκε εκτός ομάδας.

Ακολούθως το απόγευμα της Τρίτης είχε απολογηθεί στην διοίκηση της ΚΑΕ ΚΑΟΔ 1989 για να βγει σήμερα η τιμωρία του με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

TAGS ΚΑΟΔ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ