ΤΡΙΚΑΛΑ

Χωρίς Νικολόπουλο στην Δράμα τα Τρίκαλα

Χωρίς Νικολόπουλο στην Δράμα τα Τρίκαλα

Με μοναδική απουσία αυτή του Ντίνου Νικολόπουλου τα Τρίκαλα θα αντιμετωπίσουν αύριο (12/10, 17:00) στην Δράμα τον ΚΑΟΔ, στην πρεμιέρα της Α1.

Τα Τρίκαλα, με μοναδική απουσία αυτή του Ντίνου Νικολόπουλου, θα αντιμετωπίσουν αύριο (12/10,17:00) στην Δράμα τον ΚΑΟΔ, στην πρεμιέρα της Α1.

Η προετοιμασία για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη ολοκληρώθηκε το πρωί με μία τελευταία προπόνηση και ακολούθως ξεκίνησε το ταξίδι με προορισμό την Δράμα.

Για το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ ο τεχνικός των Τρικάλων τόνισε: ''Η ομάδα της Δράμας είναι μία ομάδα που ζει από το τρίποντο, όπως πολλές άλλωστε ομάδες. Είναι μία ομάδα πολύ καλή παρά τις αλλαγές και πιστεύω ότι θα είναι κοντά στα περσινά δεδομένα. Είναι μία δυνατή ομάδα και σίγουρα είναι το φαβορί στο γήπεδο της. Εμείς θα πάμε με την γνωστή μας λογική, να παλέψουμε όλα τα παιχνίδια μέσα και έξω''.

Ο αρχηγός των Τρικάλων, Χρήστος Δεληγιάννης, σημείωσε: ''Δουλέψαμε αρκετά καλά και πιστεύω ότι στην Δράμα θα εμφανιστούμε αρκετά έτοιμοι για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Το άγχος της πρεμιέρας θα το έχουν οι γηπεδούχοι, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με ιδιαιτερότητες''.

Κι όσο για τον Αμερικανό των Τρικάλων, Τζάστιν Ίνγκραμ, τόνισε: ''Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε εδώ για πάνω από έναν μήνα, προπονούμαστε εντατικά και έχουμε κουραστεί να μαχόμαστε μεταξύ μας. Ήρθε η ώρα να παίξουμε με κάποιον άλλον''.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ