ΤΡΙΚΑΛΑ

Χάρις αντί του Μπούι

Χάρις αντί του Μπούι

Ο Άλεξ Χάρις σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, θα είναι ο αντικαταστάτης του Νέιθαν Μπόουι στο ρόστερ των Τρικάλων Bc Aries, που ασχολήθηκαν με τον περσινό του Κρις Έβανς λόγω του ενδιαφέροντος της Ούνιξ Καζάν για τον Κένεθ Κάντζι.

Ο Άλεξ Χάρις θα είναι ο αντικαταστάτης του Νέιθαν Μπόουι στο ρόστερ των Τρικάλων Bc Aries, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, που ασχολήθηκαν με τον περσινό του Κρις Έβανς λόγω του ενδιαφέροντος της Ούνιξ Καζάν για τον Κένεθ Κάντζι.

Το φλερτ με τον Χάρις καλά κρατεί τα τελευταία 24ωρα με τις δύο πλευρές να έχουνε περάσει στην τελική ευθεία των συζητήσεών τους και την οικονομική διαφορά που τους χωρίζει να είναι μικρή.

Στα συν της επιλογής του τεχνικού της θεσσαλικής ομάδας Κώστα Φλεβαράκη στο πρόσωπο του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ το γεγονός ότι τον ήξερε από την προ διετίας παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα και την Μπράουνσβαϊγκ ως αντίπαλο.

Ο Χάρις την περίοδο 2012-2013 είχε αγωνιστεί στην Μπρεμερχάβεν που είχε αποτελέσει τον δεύτερό του σταθμό στην Γερμανία. Ο πρώτος ήταν η Λούντβιγκσμπουργκ (2010-2012) και η τρίτη η Τίμπινγκεν (2013-2014). Ο απόφοιτος του Σάντα Μπάρμπαρα (2004-2008) είχε για πρώτο του σταθμό στην Ευρώπη την πολωνική Τούροβ την περίοδο 2008-2009 και την επόμενη χρονιά είχε μεταπηδήσει στην Τσάρνι (2009-2010).

Παράλληλα στα Τρίκαλα λόγω του ενδιαφέροντος της ρωσικής Ούνιξ Καζάν για τον Καμερουνέζο σέντερ Κένεθ Κάντζι φέρεται να την έψαξαν για ένα από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας τους την περσινή χρονιά. Πρόκειται για τον Κρις Έβανς με τον οποίο όμως το φλερτ δεν φαίνεται να προχωράει λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ