ΤΡΙΚΑΛΑ

Η συγνώμη των Τρικάλων

Η συγνώμη των Τρικάλων
INTIME SPORTS

Με ανακοίνωσή της η ομάδα των Τρικάλων ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για την αναστάτωση στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Τα Τρίκαλα μπορεί να πήραν σπουδαία νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όμως τα γεγονότα στο ξεκίνημα του αγώνα, με την είσοδο των φίλων της Ένωσης στην κερκίδα των οργανωμένων των γηπεδούχων και την κατάληψη αυτής, εν τέλει, είναι ένα από τα κύρια θέματα συζήτησης.

Οι Θεσσαλοί, ωστόσο, ξεκαθάρισαν τη θέση τους μέσω ανακοίνωσης, στην οποία ζητάνε συγνώμη από τον κόσμο, ενώ περιγράφουν και όλες τις ενέργειες που έκαναν με σκοπό να αποτρέψουν όλα όσα προηγήθηκαν της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries ζητά ένα μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της για την μεγάλη αναστάτωση που προκλήθηκε πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δυστυχώς, και παρά την ρητή απαγόρευση περί μετακίνησης οργανωμένων οπαδών εκατοντάδες φίλαθλοι των φιλοξενουμένων κατέλαβαν θέσεις κατόχων διαρκείας αλλά και των οργανωμένων φιλάθλων μας των «Σακαφλιάδων», με διακριτικά της ομάδας τους. Όλα αυτά συνέβησαν ενώ η ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries με επιστολή της τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα κοινοποίησε προς κάθε αρμόδια αρχή το γεγονός ότι στα Τρίκαλα είχαν καταφτάσει οργανωμένοι φίλαθλοι των φιλοξενουμένων ενώ είχε κρούσει και τον κώδωνα του κινδύνου με μία σειρά ενεργειών τις τελευταίες μέρες. Κατανοούμε την οργή και την αγανάκτηση των φιλάθλων μας, δυστυχώς δεν περνάνε όλα από το χέρι μας στα εντός έδρας παιχνίδια, και καλούμε όλους τους Τρικαλινούς να προχωρήσουμε μονιασμένοι και όχι διχασμένοι γιατί η ομάδα μας έδειξε σήμερα ότι αξίζει να βρίσκεται στην Α1".

TAGS ΤΡΙΚΑΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ