ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ζούμπος: "Κλείνουμε την παρένθεση"

Ζούμπος: "Κλείνουμε την παρένθεση"

Η διακοπή του πρωταθλήματος επηρέασε το Περιστέρι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Φώτη Ζούμπου ο οποίος σχολίασε πως ήταν μία κακή παρένθεση η εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο

Το Περιστέρι υπέστη βαριά ήττα από τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Φώτης Ζούμπος μίλησε για το παιχνίδι αυτό.

Άλλωστε, στις τάξεις της ομάδας αντιμετωπίζουν αυτή την εμφάνιση στο Αλεξάνδρειο και τη βαριά ήττα από τον Άρη ως μια κακή παρένθεση.

"Στο Αλεξάνδρειο πραγματοποιήσαμε τη χειρότερη φετινή μας εμφάνιση. Μάλλον επηρεαστήκαμε πολύ από τις απουσίες και τη διακοπή του πρωταθλήματος", σχολίασε στο peristeribc.gr ο Φώτης Ζούμπος και συνέχισε:

"Δεν έχει νόημα να μείνουμε άλλο σε αυτό το ματς. Πιστεύω πως ήταν μια κακή παρένθεση. Από σήμερα συγκεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο για το οποίο πρέπει να προετοιμαστούμε σκληρά. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα και για να έχουμε τύχη απέναντί της θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά".

Κλείνοντας, o νεαρός γκαρντ απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο του Περιστερίου: "Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας. Μέχρι σήμερα μας έχουν βοηθήσει σημαντικά. Χάρη σε αυτούς έχουμε πετύχει τις εντός έδρας νίκες. Μακάρι να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια αρχής γενομένης από τον σημαντικό αγώνα με το Ρέθυμνο".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ