ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Χαλάρωση πριν τη "μάχη"

Χαλάρωση πριν τη "μάχη"

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν είχαν οι παίκτες του Περιστερίου πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Οι παίκτες του Περιστερίου είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γευτούν τα νόστιμα πιάτα του εστιατορίου η "Γκαλερί του Μεζέ".

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

" Την ευκαιρία να χαλαρώσουν λίγο και να γευτούν τα νόστιμα πιάτα του εστιατορίου η «Γκαλερί του Μεζέ» στο Μπουρνάζι (Δημοσθένους 18 & Μεγ.Αλεξάνδρου, Περιστέρι, Τηλ: 210 5720047-8) είχαν το βράδυ της Παρασκευής οι παίκτες, τα μέλη του τεχνικού τιμ και της διοίκησης του Περιστερίου.

Ένας εκ των πιο πιστών φίλων του Περιστερίου και ιδιοκτήτης του καταστήματος, Σάββας Κεφαλλιανός, ήταν εκείνος που έκανε το τραπέζι στην ομάδα και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» προσπάθησαν να ξεφύγουν λίγο από τη σκληρή καθημερινότητα των προπονήσεων και να αποβάλλουν το άγχος (όσο αυτό είναι εφικτό) λίγες ώρες πριν τον κυριακάτικο (19/5, 17:00) «τελικό» με τον Ηλυσιακό.

Απουσίαζε μόνο ο μεγάλος άτυχος της ομάδας, Τάιλερ Χάινς, ωστόσο ουδείς τον ξέχασε.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ, Βασίλης Πανώριος, έφερε τη φανέλα του Αμερικάνου σέντερ και πόζαρε με αυτή δίπλα στους υπόλοιπους".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ