ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Τα τρία ευχαριστώ του Σκοτ

Τα τρία ευχαριστώ του Σκοτ
INTIME SPORTS

Ο Έρνεστ Σκοτ αποχαιρέτησε από την Ατλάντα των ΗΠΑ το Περιστέρι μέσω του Sport24.gr και ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο Έρνεστ Σκοτ έχοντας εδώ και μία εβδομάδα αναχωρήσει από την Αθήνα αφήνοντας πίσω του το Περιστέρι ετοιμάζεται για τον νέο σταθμό της καριέρας του στο Πουέρτο Ρίκο.


Ο 29χρονος Αμερικανός φόργουορντ που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και επίσημα η λύση της συνεργασίας του με τους «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» μιλώντας στο Sport24.gr από την Ατλάντα ουσιαστικά επιβεβαίωσε τους τίτλους τέλους.

Μία ολοκλήρωση συνεργασίας που φαίνεται να έρχεται μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας αφού αγωνίστηκε σε όλη την περσινή, 2010-2011, αλλά και από το ξεκίνημα της φετινής.


Κι όσο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα είναι μία από τις δύο ομάδες του Πουέρτο Ρίκο που τον έχουν βολιδοσκοπήσει τις τελευταίες μέρες χωρίς να θέλησε να αποκαλύψει το ποιες.


"Δεν ξέρω ακόμη σε ποια ομάδα του Πουέρτο Ρίκο θα συνεχίσω την καριέρα μου αφού υπάρχουν δύο ομάδες που με έχουν πλησιάσει και θέλω να πιστεύω ότι θα γνωρίζω μέσα στις επόμενες ώρες", ήταν η τοποθέτηση του Σκοτ από την Ατλάντα των ΗΠΑ όπου βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή για το πώς βλέπει την συνέχεια της καριέρας του.


Με τον Αμερικανό φόργουορντ αμέσως μετά με τα λεγόμενά του να έδειξε πως ο φάκελος Περιστέρι έχει κλείσει για τον ίδιο και ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην Αθήνα εν όψει του υπόλοιπου της αγωνιστικής περιόδου.


"Απόλαυσα τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκα στο Περιστέρι και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εκείνους που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ στην ομάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα που είναι ένα από τα πιο δυνατά της Ευρώπης. Τον κόουτς Πεδουλάκη αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας.


Είναι αλήθεια ότι στο διάστημα της παρουσίας μου βελτιώθηκα και έμαθα πολλά από την καθημερινή μου τριβή με το τεχνικό τιμ όπως και μέσα από τους συμπαίκτες που είχα. Όλοι μαζί δουλέψαμε πολύ σκληρά και πετύχαμε αρκετά πράγματα αφήνοντας στην άκρη τα όποια προβλήματα μπορεί να απασχολούσαν τον καθένα μας όποτε μπαίναμε στο παρκέ".


Ο Σκοτ στάθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα λέγοντας: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και για αυτό θα πρέπει να είσαι έτοιμος νοητικά και φυσικά για να μπορέσεις να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στις απαιτήσεις του", και κατέληξε: "Θα ήθελα να ευχαριστώ και τους φιλάθλους του Περιστερίου για την στήριξή τους και που δεν έπαψαν να στέκονται στο πλευρό μας και εύχομαι σε όλους στην ομάδα του Περιστερίου το καλύτερο".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ