ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Συγκέντρωση για 40 λεπτά ζήτησε ο Κουστένης

Συγκέντρωση για 40 λεπτά ζήτησε ο Κουστένης
INTIME SPORTS

Στο κλειστό "Α.Παπανδρέου" το Περιστέρι υποδέχεται το Ρέθυμνο με στόχο να πετύχει μία ακόμα νίκη με όπλο την έδρα του

Δυνατό παιχνίδι προέβλεψε για την Κυριακή (13/1, 4μ.μ.) ο Τζίμης Κουστένης ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωσε και από τον κόσμο συμπαράσταση για μία ακόμα φορά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Ρέθυμνο και ξεκαθάρισε πως το Περιστέρι πρέπει να ελέγξει το ρυθμό και τα ριμπάουντ αν θέλει να έχει τύχη.

"Έχοντας αφήσει πίσω μας την κακή παρένθεση του αγώνα της Θεσσαλονίκης, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο. Πρόκειται σίγουρα για μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση", σχολίασε ο Τζίμης Κουστένης και συμπλήρωσε:

"Όχι πως υπάρχει κάποια εύκολη για εμάς φέτος, ωστόσο η κατάσταση του αντιπάλου την καθιστά ακόμη δυσκολότερη. Μόνο αν παίξουμε συγκεντρωμένα για 40 λεπτά και ελέγξουμε ρυθμό και ριμπάουντ θα έχουμε τύχη απέναντι στο Ρέθυμνο. Θεωρώ πως θα γίνει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που ελπίζουμε να κερδίσουμε έχοντας και τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κομποδιέτας: "Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας, το οποίο και θα παλέψουμε να κερδίσουμε. Όπως, άλλωστε, έχουμε κάνει σε όλα τα μέχρι τώρα ματς στο “σπίτι” μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Είναι σημαντικό να έρθει και την Κυριακή στο γήπεδο, ώστε να μας βοηθήσει να πετύχουμε το στόχο μας.

Πάντως, όπως και να έχει, το έργο μας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο μια και το Ρέθυμνο διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα που χτυπάει όλα τα ματς εντός και εκτός έδρας. Ας μην ξεχνάμε τη νίκη του στη Νέα Σμύρνη και όχι μόνο. Ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας όντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά σε αυτό θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ