ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Στην Αθήνα και ο Τζόουνς

Στην Αθήνα και ο Τζόουνς
INTIME SPORTS

Ο Βέρντελ Τζόουνς έφτασε την Παρασκευή στην Ελλάδα και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις, κλείνοντας τον κύκλο των αφίξεων για το Περιστέρι. Διαβάστε για τη συνεργασία με τον Ατρόμητο

Αρχίζει να συμπληρώνεται το "παζλ" για τον Τζίμη Κουστένη ο οποίος από την Παρασκευή έχει στη διάθεσή του και τον Βέρντελ Τζόουνς.

Ο Αμερικανός άσος βρίσκεται πλέον στην Αθήνα και το απόγευμα της Παρασκευής έκανε προπόνηση μαζί με την νέα του ομάδα.

Ο προπονητής του Περιστερίου, έχει πλέον και τους τρεις Αμερικανούς παίκτες στη διάθεσή του, από τη στιγμή που την Πέμπτη είχαν έρθει και οι Ντουάιτ Θορν και Ντάριν Ουίλιαμς.

Συνεργασία με Ατρόμητο

Στο μεταξύ, το Περιστέρι ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με τον Ατρόμητο, ενώνοντας τους Περιστεριώτες. Διαβάστε αναλυτικά:

"Οι δύο ομάδες που κάνουν περήφανους τους Περιστεριώτες χρόνια τώρα, το μπασκετικό Περιστέρι και ο ποδοσφαιρικός Ατρόμητος γίνονται μια "γροθιά"!

Οι διοικήσεις των δύο τμημάτων έχουν ξεκινήσει μια πολυεπίπεδη συνεργασία στηρίζοντας η μία την άλλη προς το συμφέρον και του απλού φιλάθλου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας και της συμπόρευσης, η ομάδα μπάσκετ θα δώσει αύριο (29/9, 19:30) το «παρών» στο γήπεδο ποδοσφαίρου ενισχύοντας τις προσπάθειες του Ατρομήτου στο μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Επίσης, η KAE ανακοινώνει ότι με τη σύμφωνη γνώμη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργου Σπανού οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν μπλοκ διαρκείας του μπασκετικού Περιστερίου στη μισή τιμή, δηλαδή με έκπτωση 50%! Αύριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μεγάλη προσφορά πηγαίνοντας στο εκδοτήριο του κλειστού το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο μία ώρα πριν και μία ώρα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία σημαντική συνεργασία των δύο ισχυρών εκπροσώπων της πόλης μας, που χρειάζονται τη στήριξη όλων σας για να συνεχίσουν να προσφέρουν χαρά και περηφάνια στους Περιστεριώτες.

Γι’ αυτό λοιπόν ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ αύριο στο γήπεδο του ποδοσφαίρου και στήριξε την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς, εξασφαλίζοντας παράλληλα μια μόνιμη θέση για τα φετινά ματς της ομάδας μπάσκετ!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ