ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ψαρόπουλος: "Τα πάντα για να μην τους απογοητεύσουμε"

Ψαρόπουλος: "Τα πάντα για να μην τους απογοητεύσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Ανδρέας Ψαρόπουλος μίλησε για τον κυριακάτικο "τελικό" του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ηλυσιακό και τόνισε πως η ομάδα του θα τα καταφέρει να πάρει τη νίκη

Το Περιστέρι φιλοξενεί τον Ηλυσιακό την Κυριακή 19/5 στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου, σε ένα ματς τελικό και για τους δύο...

Οι δύο ομάδες, θα παλέψουν για την παραμονή τους σε ένα παιχνίδι που το Περιστέρι είναι γηπεδούχος αλλά θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του, λόγω τιμωρίας.

Στις τάξεις των «κυανικίτρινων» επικρατεί πίστη για την κατάκτηση του ροζ που αν συνδυαστεί και με διαφορά τεσσάρων πόντων τότε θα τους χαρίσει την παραμονή στην κατηγορία.

"Δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν", δήλωσε στο peristeribc.gr o Ανδρέας Ψαρόπουλος και συνέχισε:

"Αφού φτάσαμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας την τελευταία αγωνιστική, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο Ηλυσιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά και εμείς έχουμε αποδείξει τις δυνατότητές μας. Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλη τη χρονιά παρουσιάζουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο κομμάτι της απουσίας φιλάθλων από τις εξέδρες: "Το ότι αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας είναι σημαντικό καθώς εδώ έχουμε πάρει και τις έξι νίκες μας. Το κακό είναι πως το ματς θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Ξέρουμε, όμως, πως θα τους έχουμε δίπλα μας έστω και εκτός του κλειστού. Θα τους νιώθουμε κοντά μας και θα τους ακούμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τους απογοητεύσουμε".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ