ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Παπαντωνίου: "Υπομονή ως το τέλος"

Παπαντωνίου: "Υπομονή ως το τέλος"
INTIME SPORTS

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε για την προσπάθεια του Περιστερίου τη φετινή χρονιά, ενώ τόνισε πώς υπάρχει δρόμος ακόμα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της παραμονής.

Ο Νώντας Παπαντωνίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου για τη φετινή χρονιά, ενώ αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

" Πρέπει να τελειώσει ο πρώτος γύρος για να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό για το τι έχουμε καταφέρει. Ακόμη είναι νωρίς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Χρειάζεται υπομονή ως το τέλος της χρονιάς γιατί θα παλεύουμε με 3-4 ομάδες μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος".

Για το αν θεωρεί ότι το Περιστέρι έχει εξασφαλίσει την παραμονή είπε: " Καμία σχέση. Είναι δυνατόν; Από εκεί που λέγανε στην αρχή ότι δεν θα κάνουμε ούτε νίκη, τώρα δεν γίνεται να λένε ότι έχουμε σωθεί. Η κατηγορία είναι δύσκολη. Πρόκειται για έναν “μαραθώνιο”. Οι υπόλοιπες ομάδες ενισχύονται, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να κερδίσουμε όσα περισσότερα γίνεται ώστε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής. Μακάρι να έχουμε υγεία ώστε να τα καταφέρουμε".

Όσο για την πρόταση που είχε προ μηνός και αρνήθηκε; " Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Όλοι εδώ στο Περιστέρι με εμπιστεύτηκαν στην αρχή της χρονιάς και δεν θα ήταν σωστό απέναντι στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή να τους αφήσω. Ειδικά αυτή την περίοδο και παρά τα προβλήματα που επικρατούν".

Όπως όλοι στο Περιστέρι, έτσι και ο Παπαντωνίου μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον κόσμο της ομάδας: " Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας είναι συγκλονιστική. Εύχομαι να συνεχίσουν να είναι στο πλευρό μας και να γίνουν ακόμη περισσότεροι αφού τους αποδεικνύουμε σε κάθε ματς ότι αξίζουμε τη στήριξή τους".

Τέλος, έστειλε τις ευχές τους στους Περιστεριώτες μα και σε όλους τους Έλληνες: " Εύχομαι σε όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να έχουν υγεία, που είναι και το πολυτμότερο αγαθό. Οι μέρες που διανύουμε είναι δύσκολες και μόνο αν είμαστε υγιείς θα αντεπεξέλθουμε".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ