ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Οι μπαλαδόροι του Περιστερίου

Οι μπαλαδόροι του Περιστερίου

Σε εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Περιστερίου, καθώς οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη το έριξαν στη μπάλα

Η πιο διασκεδαστική προπόνηση της χρονιάς ήταν εκείνη της Παρασκευής (21/12) για την ομάδα του Περιστερίου.

Μέσα σε εορταστικό κλίμα, αφού επρόκειτο και για την τελευταία προπόνηση πριν τα Χριστούγεννα, οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη, αλλά και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου το έριξαν στο ποδόσφαιρο.

Έστησαν τέσσερις κώνους, ως δοκάρια κάτω από τα καλάθια και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους στη μπάλα. Οι ομάδες επιλέχθηκαν από τους αρχηγούς τους, Τζίμη Κουστένη και Μάριο Γούναρη.

Ο 46χρονος κόουτς επέλεξε τους Πέτρουλα (τερματοφύλακας), Κομποδιέτα, Ζούμπο, Μάντζαρη, Λάκκα και Μελισσαράτο, ενώ ο άμεσος συνεργάτης του επέλεξε τους Πανώριο (τερματοφύλακας), Παπαντωνίου, Κανονίδη, Βλάχο, Πρέκα και Θορν.

Πάντως, σε όλους έβαλε τα γυαλιά ο μικρός Λευτέρης, γιος του φροντιστή του Περιστερίου, Δημήτρη Αντωνόπουλου, που μπήκε ως αλλαγή και ήταν εξαιρετικός.

Για την ιστορία και παρά τις προσπάθειες του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΑΕ, Βασίλη Πανώριου στα γκολποστ, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Τζίμη Κουστένη με 14-12, έχοντας ως ηγέτες τον «κέρβερο» Αλέκο Πέτρουλα, αλλά και τον Δημήτρη Κομποδιέτα που πανηγύριζε έξαλλα το κάθε γκολ που σημείωνε. Όχι πως υστέρησε κανένας… Και ο Λάκκας και ο Μάντζαρης αλλά και Ζούμπος έδειξαν πως αν δεν έπαιζαν μπάσκετ άνετα θα είχαν μια θέση σε ομάδα ποδοσφαίρου

Το ματς τράβηξε λίγο παραπάνω χρονικά αφού ο Νώντας Παπαντωνίου δεν μπορούσε να αποδεχθεί την ήττα της ομάδας του. Επίσης, δεν μπορούσε να μάθει στον Ντουάιτ Θορν ούτε τα βασικά. Με λίγα λόγια, ο Αμερικάνος γκαρντ δεν… έβρισκε τη μπάλα ούτε με τις… τρεις.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα οι «κυανοκίτρινοι» αντάλλαξαν ευχές για καλά Χριστούγεννα και έλαβαν ως δώρο από μια γαλοπούλα, κάποια μπουκάλια κρασί αλλά και αρκετά μελομακάρονα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τις 27 του μηνός.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ