ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

ΚΑΕ Περιστέρι: "Ο κόσμος μας το στήριγμα μας"

ΚΑΕ Περιστέρι: "Ο κόσμος μας το στήριγμα μας"

Τον κόσμο που ενίσχυσε το Περιστέρι στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης η ΚΑΕ. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Περιστέρι μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για την ενίσχυση και τη στήριξη του στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιστέρι:

" Η ΚΑΕ Περιστέρι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους της, που το Σάββατο έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού «Ανδρέας Παπανδρέου» και βοήθησαν την ομάδα μας να πετύχει τη μεγάλη ανατροπή και να κατακτήσει τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

Αναφερόμαστε τόσο στους μη οργανωμένους φίλους μας, όσο και στους FENTAGIN, οι οποίοι αποτελούν την ψυχή της κερκίδας. Παράλληλα, ζητάμε ανάλογη και ακόμη μεγαλύτερη στήριξη στη συνέχεια του πρωταθλήματος γιατί πολύ απλά την αξίζουν ο Τζίμης Κουστένης και οι παίκτες του.

Φίλαθλε του Περιστερίου, μην ξεχνάς πως εσύ αποτελείς το βασικό στήριγμα της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η ηθική και η οικονομική σου στήριξη μέσω της αγοράς απλού εισιτηρίου ή μπλοκ διαρκείας μπορεί να κρατήσει «ζωντανό» τον Γ.Σ.Π. και να του δώσει ώθηση για νέες επιτυχίες στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Γι’ αυτό λοιπόν, ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, η διάθεση των οποίων συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:30 – 15:30 από τα γραφεία του Συλλόγου, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» (Κένεντυ και Γιαννιτσών 81Α )!!! Να υπενθυμίσουμε πως ισχύει κανονικά η έκπτωση 50% στην τιμή του εισιτηρίου για εκείνους που θα επιδείξουν το μπλοκ διαρκείας του Ατρόμητου! ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ: VIP 250 €, SILVER 100 €, PLATINUM 80 €, YELLOW 50 €, FAMILY 50 €, FANS 40 €.

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας αποκτούν προνόμια ανάλογα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας (parking, έκπτωση από επιχειρήσεις χορηγών, εκδηλώσεις, κληρώσεις κτλ) .

- Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας της περσινής περιόδου παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΚΑΕ, προκειμένου να διατηρήσουν (εφ’ όσον το επιθυμούν) την θέση τους, κατά προτεραιότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Τηλέφωνο : 210-5777147, 210- 5778190, EMAIL : [email protected] . Υπεύθυνη Γραμματείας ΚΑΕ : Κατερίνα Κόλλια".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ