ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

"Να παίζουμε καλό μπάσκετ"

"Να παίζουμε καλό μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο του Περιστερίου, Γιώργος Βόβορας μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη, όπως και ο Αντώνης Μάντζαρης.

Ο ρυθμός αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στο ματς με τον Άρη σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα.

" Η ομάδα δούλεψε καλά τον τελευταίο καιρό και έχει προσαρμόσει τους νέους παίκτες στους ρόλους τους. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να βελτιωνόμαστε και να παίζουμε καλό μπάσκετ", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια τόνισε: " Ο Αρης έχει ταλέντο, τρέχει στον αιφνιδιασμό και με την αλλαγή προπονητή όλοι οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να δείξουν καλό πρόσωπο. Κλειδί του παιχνιδιού είναι ο ρυθμός και τα ριμπάουντ. Αυτά θα μας δώσουν το πλεονέκτημα, όπως και η στήριξη από τον κόσμο μας, αφού οι φίλαθλοι μας υποσχέθηκαν ότι θα είναι ακόμα πιο ζεστοί στο πλευρό μας".

Ο Αντώνης Μάντζαρης δήλωσε από την πλευρά του: " Για εμάς είναι ένα παιχνίδι που θα καθορίσει τους στόχους μας για τη συνέχεια και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το κερδίσουμε, αφήνοντας πίσω τα προβλήματα.

Η αναμέτρηση έχει επιπρόσθετες δυσκολίες διότι με την αλλαγή προπονητή στον Αρη δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα στηριχθούμε στη δική μας φιλοσοφία και με τη βοήθεια του κόσμου θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ