ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Με "διπλό" σφραγίζει την παραμονή

Με "διπλό" σφραγίζει την παραμονή
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι με τη νίκη του την περασμένη εβδομάδα επί της Καβάλας έκανε αποφασιστικό βήμα παραμονής στην κατηγορία, ενώ με "διπλό" στη Ρόδο θα την επισφραγίσει

Τη νίκη που θα του δώσει τη δυνατότητα να σφραγίσει την παραμονή του στην κατηγορία, θα επιδιώξει το Περιστέρι που δοκιμάζεται με αντίπαλο τον Κολοσσό το Σάββατο στη Ρόδο (6/4, 3.45μ.μ.).

Το Περιστέρι περιμένει μία δύσκολη έξοδος στη Ρόδο, εφόσον μάλιστα ο Κολοσσός είναι πολύ πιεσμένος βαθμολογικά.

"Πρόκειται για ακόμη έναν τελικό για εμάς. Ο Κολοσσός θα βρίσκεται στην ίδια θέση που ήμασταν εμείς πριν από μια εβδομάδα. Αγωνίζεται στην έδρα του και παίζει με την πλάτη στον τοίχο", υποστήριξε ο Τζίμης Κουστένης και συμπλήρωσε:

"Εμείς, έχουμε καλή ψυχολογία θέλοντας να δώσουμε συνέχεια στην καλή εμφάνιση απέναντι στην Καβάλα. Πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι τακτικές δεν θα παίξουν ρόλο, όσο το καθαρό μυαλό και η θέληση στα τελευταία λεπτά".

Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Χάινς επισήμανε: "Η νίκη επί της Καβάλας μας έδωσε δύναμη και καλή ψυχολογία. Ήμασταν πολύ καιρό χωρίς να γευτούμε τη χαρά της νίκης και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό ότι τα καταφέραμε σε ένα ματς που είχε το χαρακτήρα τελικού.

Βέβαια, ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές θέλουμε να πάρουμε τις υπόλοιπες δύο ή τρεις νίκες που χρειαζόμαστε για να σωσθούμε. Πιστεύω πως στη Ρόδο θα έχουμε την ευκαιρία να τα καταφέρουμε, εφόσον αγωνιστούμε με πάθος και συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ