ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Ευχαριστώ στον κόσμο από το Περιστέρι

Ευχαριστώ στον κόσμο από το Περιστέρι
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι επικράτησε της Καβάλας σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι και οι άνθρωποι της ομάδας θέλησαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο

Ο κόσμος του Περιστερίου ήταν στον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα, ο 6ος παίκτης της ομάδας του Τζίμη Κουστένη.

Τόσο οι οργανωμένοι οπαδοί του Περιστερίου, όσο και ο απλός κόσμος, έδωσαν μεγάλη ανάσα στην ομάδα του Περιστερίου, καθώς με την παρουσία τους ήρθε η 6η φετινή νίκη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Περιστερίου: "Η νίκη-«ανάσα» που πήρε χθες το απόγευμα το Περιστέρι με «θύμα» την Καβάλα, οφείλεται εν πολλοίς στο πάθος, τη θέληση και την αποφασιστικότητα του Σμους Πάρκερ, του Αντώνη Μάντζαρη και των υπολοίπων παιδιών του Τζίμη Κουστένη.

Ωστόσο, κατά βάση οφείλεται στον απίστευτο κόσμο της ομάδας μας. Στους FENTAGIN, που ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό του Περιστερίου, αλλά και στους απλούς φιλάθλους, που έδωσαν βροντερό «παρών» στις εξέδρες του κλειστού.

Το «Ανδρέας Παπανδρέου» γνώρισε χθες μεγάλες πιένες και έκανε τους ουκ ολίγους παλιούς Περιστεριώτες να θυμηθούν μεγάλες στιγμές του παρελθόντος. Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Γ.Σ.Π. κατέκλυσαν τις εξέδρες του κλειστού δείχνοντας να αντιλαμβάνονται απόλυτα την κρισιμότητα του αγώνα και της συνολικής κατάστασης.

Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν χθες στο πλευρό της και τους καλεί να παραμείνουν δίπλα της μέχρι τέλους. Διότι ακόμη δεν τελείωσε τίποτα.

Η «μάχη» συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας ακόμη τέσσερις «τελικούς», δύο εκ των οποίων είναι στο «σπίτι» μας, το οποίο επιβάλλεται να κρατήσουμε απόρθητο. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ