ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Μάντζαρης: "Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι"

Μάντζαρης: "Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι"
INTIME SPORTS

Για την αναμέτρηση του Περιστερίου με αντίπαλο τον Άρη μίλησε ο Αντώνης Μάντζαρης. Διαβάστε αναλυτικά.

Το Περιστέρι αντιμετωπίζει τον Άρη στο Αλεξάνδρειο, με τον Αντώνη Μάντζαρη να μιλάει για την αναμέτρηση της ομάδας του Τζίμη Κουστένη με τους Θεσσαλονικείς.

" Είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά νομίζω πως θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι. Αγωνιζόμαστε στην έδρα ενός πολύ ισχυρού και ιστορικού αντιπάλου όπως είναι ο Άρης γεγονός που από μόνο του δείχνει το βαθμό δυσκολίας του έργου μας", δήλωσε αρχικά ο Μάντζαρης και πρόσθεσε:

" Ο Άρης διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο και έναν πολύ καλό προπονητή. Η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του. Στόχος μας είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζοντας καλά για σαράντα λεπτά για ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

Διότι τόσο με τον Ίκαρο, όσο με τον ΠΑΟΚ αλλά και την Καβάλα είχαμε καλή εικόνα για το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων, ωστόσο κάποια κενά διαστήματα μας… στοίχισαν ακριβά. Στο Αλεξάνδρειο τέτοια κενά διαστήματα δεν συγχωρούνται".

Στη συνέχεια είπε: " Η μέχρι σήμερα πορεία μας με τις τέσσερις νίκες θεωρείται καλή. Ωστόσο, δεν σημαίνει τίποτα.

Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι κάτι καταφέραμε σε ό,τι αφορά το στόχο της παραμονής στην κατηγορία. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά για εμάς. Απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση για να έχουμε ανάλογη συνέχεια".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ