ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Κουστένης: "Δεν τα βάφουμε μαύρα"

Κουστένης: "Δεν τα βάφουμε μαύρα"
INTIME SPORTS

Ο Τζίμης Κουστένης υπογράμμισε πως στο Περιστέρι δεν έχουν την πολυτέλεια να μείνουν σταθούν κι άλλο στην ήττα από τον Άρη και έδωσε το σύνθημα για νίκη στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο

Στο Περιστέρι, αφού έγινε η απαραίτητη ανάλυση των λαθών που κόστισαν στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη στο Αλεξάνδρειο και ήρθε η βαριά ήττα, έπεσαν με τα… μούτρα στη δουλειά προετοιμαζόμενοι για την κυριακάτικη (13/1, 16:00) αναμέτρηση απέναντι στο Ρέθυμνο στο "Ανδρέας Παπανδρέου".

Για την Τρίτη ο 46χρονος τεχνικός προγραμμάτισε δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα), με την πρωινή να έχει ήδη ολοκληρωθεί παρουσία όλων των αθλητών του, συμπεριλαμβανομένων και των Ντουάιτ Θορν και Ανδρέα Ψαρόπουλου, που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους στέρησαν τη συμμετοχή τους από το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και το απόγευμα, προετοιμάζοντας όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του.

"Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σταθούμε σε ένα ματς για πολύ καιρό, ούτε να τα βάψουμε μαύρα επειδή πραγματοποιήσαμε μια άσχημη εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα", σχολίασε ο Τζίμης Κουστένης και συμπλήρωσε:

"Στο Αλεξάνδρειο δεν έχεις την πολυτέλεια να μην είσαι απόλυτα συγκεκριμένος και να μη δίνεις το 100%. Μιλήσαμε χθες με τα παιδιά, επισημάνθηκαν τα λάθη που έγιναν και πλέον κοιτάζουμε μπροστά.

Το παιχνίδι με τον Άρη τελείωσε. Βγήκε πια απ’ το μυαλό μας. Πλέον, ασχολούμαστε με τον αγώνα της Κυριακής με το Ρέθυμνο. Δεν θα έχει καμία σχέση με αυτόν της Θεσσαλονίκης. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα παλέψουμε για τη νίκη. Eίναι σημαντικό να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας γιατί μας δίνουν δύναμη...

Στόχος μας είναι να πάρουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται, ειδικά στην έδρα μας. Ποτέ το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί από τη 10η αγωνιστική. Θεωρώ πως η μάχη της παραμονής στην κατηγορία θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Δεν ξέρω στις πόσες νίκες θα κριθεί, γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ να χαλαρώσουμε".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ