ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Γούναρης: "Συγκέντρωση απέναντι στο Ρέθυμνο"

Γούναρης: "Συγκέντρωση απέναντι στο Ρέθυμνο"

Ο συνεργάτης του Τζίμη Κουστένη στον πάγκο του Περιστερίου, Μάριος Γούναρης μίλησε το ματς με το Ρέθυμνο. Διαβάστε λεπτομέρειες...

Ο Μάριος Γούναρης, συνεργάτης του Τζίμη Κουστένη στον πάγκο του Περιστερίου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ματς με το Ρέθυμνο.

" Το Ρέθυμνο είναι μια καλή ομάδα με εξαιρετικό υλικό. Δεν είναι τυχαία η βαθμολογική της θέση. Αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι, αυτό που λέμε run and gun", δήλωσε αρχικά ο Γούναρης και πρόσθεσε:

" Από την πλευρά μας απαιτείται η απόλυτη συγκέντρωση και να ελέγξουμε το ρυθμό, διότι στη Θεσσαλονίκη δεν τα καταφέραμε σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια, τα δύο παιχνίδια είναι διαφορετικά".

Τέλος, δήλωσε: " Δεν έχουμε επιλογές. Όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας μπαίνουμε να τα κερδίσουμε και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρέπει να περιορίσουμε τα ατού του αντιπάλου και γενικότερα να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για τη νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας διότι μας δίνει ώθηση".

Η πίτα του Περιστερίου...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της θα κόψει αύριο (10/01) το βράδυ στις 20:00 η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου παρουσία των παικτών, του τεχνικού και ιατρικού τιμ, της διοίκησης, εκπροσώπων του Δήμου, του Ερασιτέχνη αλλά και των FENTAGIN.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ