ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Φουλάρουν για Κολοσσό στο Περιστέρι

Φουλάρουν για Κολοσσό στο Περιστέρι
INTIME SPORTS

Το Περιστέρι ξεκίνησε την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Κολοσσό, με τον Τζίμη Κουστένη να μην έχει στη διάθεσή του τον Αλέκο Πέτρουλα

Επόμενος αντίπαλος για το Περιστέρι είναι ο Κολοσσός και ο Τζίμης Κουστένης ξεκίνησε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής.

Μοναδικός απών ήταν ο Αλέκος Πέτρουλας ο οποίος γυμνάστηκε πιο συντηρητικά ελέω του προβλήματος τραυματισμού στο γόνατο.

Πάντως, κι αυτός από την Τετάρτη ο αναμένεται να ανεβάσει… στροφές και να τεθεί κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το τελευταίο ματς του 2012, το οποίο είναι μεγάλης σημασίας.

Μετά το φινάλε της προπόνησης ο Τζίμης Κουστένης έδειξε στους παίκτες του dvd με στιγμιότυπα από τον αγώνα με την Καβάλα και με τη βοήθεια αυτού τους επεσήμανε τα λάθη τους προκειμένου να μην τα επαναλάβουν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προπονήσεις αυτής της εβδομάδας διεξάγονται νωρίτερα (ξεκινούν στις 15:30) ώστε να είναι εναρμονισμένες με την ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ