ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

"Ευχαριστώ" του Περιστερίου στον κόσμο

"Ευχαριστώ" του Περιστερίου στον κόσμο
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Περιστέρι με αφορμή τη νίκη επί του Ρεθύμνου, ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη του στους εντός έδρας αγώνες

Ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην κατηγορία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα το Περιστέρι που με τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους, υπέταξαν το Ρέθυμνο πετυχαίνοντας την πέμπτη τους νίκη.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του Περιστερίου:

"Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση της ΚΑΕ Περιστέρι αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν όλους τους φιλάθλους του Περιστερίου, τόσο τους μεμονωμένους όσο και τους FENTAGIN. Η στήριξή σας στον Γ.Σ.Π. σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα, το μπάσκετ και την ίδια την ομάδα είναι απίστευτη!

Εσείς δίνετε ώθηση στους παίκτες μας και τους βοηθάτε σημαντικά δίνοντας βροντερό «παρών» στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου», γι’ αυτό και σας χρειάζονται δίπλα τους και στη συνέχεια.

Ουσιαστικά, έχουμε παίξει μόνο το πρώτο… ημίχρονο του αγώνα. Μπορεί μέχρι σήμερα η ομάδα να τα έχει πάει αρκετά καλά, εντούτοις έχει ακόμη πολύ δρόμο να διανύσει ώστε να πετύχει το στόχο της. Έτσι, είναι σημαντικό όλοι οι Περιστεριώτες να βρίσκεστε στο πλευρό τους και στα ματς του δεύτερου γύρου. Εξάλλου, τα παλικάρια μας έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την υποστήριξή σας.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει πως συνεχίζει τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στη μισή τιμή! Αγοράζοντας κάρτα διαρκείας στηρίζετε την ομάδα και δεν χάνετε καμία από τις ανεπανάληπτες στιγμές που πρόκειται να μας χαρίσει στο μέλλον!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μόνιμη θέση στο κλειστό για τα εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια προμηθευόμενοι το εισιτήριό τους καθημερινά (Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00-15:00) από τα γραφεία της ΚΑΕ στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (τηλ 210.57.78.190, υπεύθυνη γραμματείας Κόλλια Κατερίνα). H «μάχη» συνεχίζεται! Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη! Όλοι δίπλα στον Γ.Σ.Π.!".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ