ΠΑΟΚ

"Ζεστή" υποδοχή για τον ΠΑΟΚ στη Νάουσα

"Ζεστή" υποδοχή για τον ΠΑΟΚ στη Νάουσα

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ "αγκάλιασαν" την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου που βρέθηκε την Τρίτη (13/11) στη Νάουσα, όπου έδωσε φιλικό παιχνίδι (pics)

Με θέρμη υποδέχτηκαν την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ οι φίλοι του "Δικεφάλου" στη Νάουσα, στο πλαίσιο της απόφασης που έχει παρθεί στη ΚΑΕ για να γίνονται όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες προπονήσεις και φιλικά σε πόλεις της περιφέρειας.

Οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν εκεί λοιπόν την Τρίτη κι έδωσαν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον τοπικό Ζαφειράκη (ήταν για τρία δεκαλεπτα, δεν κρατήθηκε σκορ και από τον ΠΑΟΚ έπαιξαν μόνο οι Κασελάκης, Νικολόπουλος, Κόνιαρης, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας και Χαριτόπουλος αφού οι άλλοι προτιμήθηκε να ξεκουραστούν και να μην επιβαρύνουν την κατάστασή τους λόγω ενοχλήσεων).

Μετά το τέλος του αγώνα οι φίλοι των "ασπρόμαυρων" που γέμισαν το κλειστό, έγιναν... ένα με τους παίκτες, βγήκαν αρκετές φωτογραφίες με τους καλαθοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων", οι οποίοι υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα.

Γενικώς το κλίμα ήταν άριστο, ενώ σημειωθεί πως πριν το ματς έγινε βράβευση μεταξύ του δημάρχου της Νάουσας (πήρε φανέλα του "τίγρη" ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και με συνδεσμίτες της ομάδας) και του Μπάνε Πρέλεβιτς.

"Ζεστή" υποδοχή για τον ΠΑΟΚ στη Νάουσα

Ακόμη υπήρχε χώρος στο γήπεδο για την πώληση διαρκείας αλλά και εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Κολοσσό στο "Παλατάκι", ενώ η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε χορηγό του "Δικεφάλου" που εδρεύει στη συγκεκριμένη πόλη.

"Ζεστή" υποδοχή για τον ΠΑΟΚ στη Νάουσα
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ