ΠΑΟΚ

Χαμόγελα για την περιφερειακή γραμμή

Χαμόγελα για την περιφερειακή γραμμή
INTIME SPORTS

Η πρώτη εικόνα του ΠΑΟΚ στο φιλικό με τον Κόροιβο και η ικανοποίηση για την απόδοση των παικτών που αγωνίζονται στην περιφέρεια.

Ασφαλώς από ένα φιλικό δεν μπορούν να "βγουν" πολλά συμπεράσματα... Υπάρχει όμως μια πρώτη εικόνα και στον ΠΑΟΚ σχετικά με το ματς κόντρα στον Κόροιβο, είναι γεγονός πως υπάρχει ικανοποίηση για την περιφέρεια του "Δικεφάλου".

Οι "ασπρόμαυροι" "πήραν" 17 πόντους τόσο από τον Κώστα Βασιλειάδη όσο και από τον Μιλένκο Τέπιτς, ο Ούρος Ντούβνιακ είχε 16, ο Απόλλωνας Τσόχλας είχε οχτώ και ο Γιώργος Δέδας 13. Ο τελευταίος είναι πάντα... χρήσιμος για τον ΠΑΟΚ με το "καυτό" σουτ που διαθέτει ενώ ο Βασιλειάδης έδειξε στο παιχνίδι πως αν μείνει ελεύθερος, δεν "συγχωρεί" (κάτι... γνωστό βέβαια για τον Βασιλειάδη).

Ο Ντούβνιακ, επίσης, ήταν εξαιρετικός στο ματς της Τετάρτης... Γενικώς στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως υπάρχει μια πολύ καλή περιφέρεια που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Βέβαια υπάρχει το ερωτηματικό το κατά πόσο ο Τέπιτς θα καλύψει σε απόλυτο βαθμό τις ανάγκες που υπάρχει στο "1" καθώς είναι ψηλός για την συγκεκριμένη θέση.

Στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Κόροιβο ο Σούλης Μαρκόπουλος τον χρησιμοποίησε μαζί με τον Ντούβνιακ αλλά στην θέση του πόιντ γκαρντ ήταν ο τελευταίος. Οσο περνούσε η ώρα του αγώνα, πάντως, ο Τέπιτς έπαιρνε χρόνο ως πλέι μέικερ. Οσο για την ρακέτα; Εκεί ο ΠΑΟΚ έδειξε να έχει αμυντικά πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Στον "Δικέφαλο" υπογραμμίζουν αυτό που έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό, ότι δηλαδή αναζητούν ένα δυνατό κορμί στο "5" (έναν παίκτη που να μπορεί να "γεμίσει" την ρακέτα).

Αυτό όχι μόνο για να σκοράρει ο νέος σέντερ, αλλά για να δίνει βοήθειες αμυντικά και επίσης για να έχει την δυνατότητα να "τραβάει" αντιπάλους πάνω του για να "σπάει" την μπάλα στην περιφέρεια των "ασπρόμαυρων". Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως έχει πολύ καλούς σουτέρ και αυτό στον "Δικέφαλο" θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ