ΠΑΟΚ

"Βράζουν" στο... ρεπό τους

"Βράζουν" στο... ρεπό τους
INTIME SPORTS

Ξεκούραση περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας (30/1) για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένοι για αποφάσεις διαιτητών στο ματς με Ηλυσιακό

Ρεπό υπήρχε στο πρόγραμμα της Δευτέρας (30/1) για τους καλαθοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι δεν κρύβουν τον εκνευρισμό τους για την διαιτησία του παιχνιδιού με τον Ηλυσιακό.

Γενικότερα για πολλά σφυρίγματα στο συγκεκριμένο ματς, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια που είναι μεγαλύτερη στους παίκτες της ομάδας.

Ένα 24ωρο μετά το ματς, οι τελευταίοι δεν λένε να ξεχάσουν την αντιμετώπιση που είχαν από την διαιτησία και είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ατάκα που ακούγεται στους κόλπους τους.

"Παίζουν με τον ιδρώτα μας, δεν μας σέβονται", λένε χαρακτηριστικά και προσθέτουν πως "αυτό το θέμα με την διαιτησία έχει προκύψει και σε άλλα πολλά μας αυτή την σεζόν".

Μάλιστα οι ίδιοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι περισσότερο απογοητευμένοι από το γεγονός πως ενώ υπήρχαν πολλές απουσίες, ο "Δικέφαλος" έδειξε πως θα μπορούσε να κερδίσει στο ματς. "Είναι άδικο και για όσα παιδιά αγωνίστηκαν", λένε οι παίκτες της ομάδας, από τους οποίους ο Σούλης Μαρκόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ