ΠΑΟΚ

Βελτιώθηκε η κατάσταση του Μαργαρίτη

Βελτιώθηκε η κατάσταση του Μαργαρίτη

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, που τις τελευταίες μέρες έχει πυρετό, δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα του Σαββάτου αλλά η κατάστασή του έχει βελτιωθεί. Παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Άρη.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Άρη που θα γίνει την Κυριακή στο "Παλατάκι". Για τρίτη σερί μέρα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης (έχει πυρετό τις τελευταίες μέρες) δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα της ομάδας.

Πάντως σύμφωνα με την ενημέρωση της ΚΑΕ, η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση αλλά η παρουσία του στο ντέρμπι παραμένει αμφίβολη. Από εκεί και πέρα ο Κώστας Βασιλειάδης συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης του Σαββάτου. Δεν έχει ξεπεράσει όμως πλήρως τις ενοχλήσεις στο πέλμα.

Ενδιαφέρον από τον κόσμο, στο γήπεδο ο Μαργαρίτης

Στον ΠΑΟΚ θέλουν την στήριξη του κόσμου στον αγώνα με τον Αρη και οι φίλοι του "Δικεφάλου" δείχνουν ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ματς όσον αφορά την προπώληση των εισιτηρίων. Από εκεί και πέρα σχετικά με τον Μαργαρίτη, να σημειωθεί πως το Σάββατο βρέθηκε στο γήπεδο και είδε βίντεο (όπως και οι υπόλοιποι παίκτες) στο οποίο αναλύθηκε για μία ακόμη μέρα το παιχνίδι του Αρη. Φυσικά δεν προπονήθηκε (πάντως ο πυρετός που ήταν ιδιαίτερα υψηλός μέχρι και την Παρασκευή, έχει πέσει αρκετά και αυτό αποτελεί θετική ένδειξη αναφορικά με την συμμετοχή του στο ματς στο οποίο πάντως ακόμη κι αν παίξει, θα αγωνιστεί όντας ανέτοιμος αφού έχει χάσει αρκετές προπονήσεις) ενώ ο Κώστας Βασιλειάδης έστω κι αν δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο πέλμα, αναμένεται να παίξει κόντρα στον Αρη.

Η επίσκεψη σε χορηγό

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο Αρης Καρακούσης και ο Κώστας Χαραλαμπίδης το Σάββατο επισκέφτηκαν το ειδικό σταντ του χορηγού "Αφοί Γρ. ΚΟΘΡΟΥ και ΣΙΑ Ο.Ε" στις εγκαταστάσεις ΔΕΘ. Φωτογραφήθηκαν με μια φανέλα του του ΠΑΟΚ, με το λογότυπο του χορηγού να εμφανίζεται στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ