ΠΑΟΚ

Τσαϊρέλης, ένας προσγειωμένος "εργάτης"

Τσαϊρέλης, ένας προσγειωμένος "εργάτης"
INTIME SPORTS

O χαμηλών τόνων, Μιχάλης Τσαιρέλης που... δεν θέλει να διαβάζει τα όσα θετικά γράφονται γι' αυτόν στον Τύπο μετά από ικανοποιητικές του εμφανίσεις έτσι ώστε να παραμείνει προσγειωμένος. Στην Αθήνα ο Πρέλεβιτς

Ηταν το "κλειδί" του ΠΑΟΚ στην νίκη επί του Πανελευσιανιακού... Ο λόγος για τον Μιχάλη Τσαιρέλη, ο οποίος με την απόδοσή του στο τέταρτο δεκάλεπτο βοήθησε πολύ τον "Δικέφαλο" έτσι ώστε να "γονατίσει" τους νεοφώτιστους.

Στο συγκεκριμένο διάστημα ξεκίνησε με βοήθεια στο αμυντικό κομμάτι, στην συνέχεια προσέφερε επιθετικά (10 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο) ενώ "μάζεψε" και ριμπάουντ (συνολικά είχε έξι σε όλο το ματς και τα πέντε ήταν επιθετικά).

Με λίγα λόγια έδωσε πολλά, έδειξε -ξανά- πως πρόκειται για έναν παίκτη-εργάτη που συμβάλλει σε πολλούς τομείς και σίγουρα σε αυτό έπαιξε ρόλο το γεγονός πως πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στο ματς του Σαββάτου (αγωνίστηκε 24') καθώς τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια πως αυτός είχε περιοριστεί.

Εκείνο στο οποίο θα μπορούσαμε να σταθούμε όσον αφορά τον Τσαιρέλη, που ξεκίνησε φέτος πολύ καλά την σεζόν (και στα φιλικά), είναι το γεγονός πως είναι ένας καλαθοσφαιριστής πολύ προσγειωμένος. Kατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για την πολύτιμη βοήθειά του στο συγκεκριμένο ματς δήλωσε πως... "δεν το βλέπω έτσι, πέτυχα κάποια εύκολα καλάθια μετά από καλές συνεργασίες.

Οι νίκες έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά". Βέβαια έδωσε πολλά κι ας μην το παραδέχτηκε, κάτι που ήταν... αδύνατο να κάνει ο ίδιος καθώς όσοι τον γνωρίζουν καλά ξέρουν πως είναι ένας παίκτης ιδιαίτερα χαμηλών τόνων. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από καλές εμφανίσεις του δεν θέλει να διαβάζει τα όσα αναφέρονται σε εκείνον!

Θεωρεί πως μπορεί να επηρεαστεί από αυτά και προκειμένου να μην πάρουν... αέρα τα μυαλά του τα δημοσιεύματα που αναφέρονται με εγκωμιαστικά σχόλια γι' αυτόν τα αγνοεί μην έχοντας την παραμικρή περιέργεια να δει τι γράφονται για εκείνον. Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο κάτι τέτοιο για έναν 24χρονο παίκτη, ειδικά φέτος που κάνει την καλύτερή του σεζόν. Ενδεχομένως άλλοι στην θέση του θα έδιναν μεγάλη σημασία στο τι αναφέρεται γι' αυτούς, όχι όμως ο ίδιος...

Στην Αθήνα την Τρίτη ο Πρέλεβιτς

Στην Αθήνα θα βρίσκεται ο Μπάνε Πρέλεβιτς την Τρίτη (18/12) για το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Σε αυτό θα τεθεί το θέμα των τηλεοπτικών και λογικά της μοιρασιάς των χρημάτων που θα πάρει κάθε ομάδα.

Τα πρώτα έσοδα πάντως αναμένονται από Γενάρη. Κατά τα άλλα όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Λάζαρος Παπαδόπουλος (αν και ο επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Κώστας Σαμαράς, σκόπευε να γίνει μαγνητική σήμερα, ο έμπειρος σέντερ δεν πέρασε από το νοσοκομείο καθώς αισθανόταν καλύτερα από το Σάββατο για το πρόβλημα που είχε στο γόνατο) και ο Νίκος Καλλές δεν συμμετείχαν προληπτικά στο πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ