ΠΑΟΚ

Το τρόπαιο και τα... ξυρισμένα κεφάλια

Το τρόπαιο και τα... ξυρισμένα κεφάλια
ΠΑΟΚ 1984 ξυρισμένα κεφάλια

Σαν σήμερα (18/4) το 1984 ο ΠΑΟΚ κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας... Πριν το ματς με τον Αρη οι παίκτες αποφάσισαν να κουρευτούν. Το γεγονός σχολιάζει ο Μάνθος Κατσούλης αλλά και ο... κουρέας που ανέλαβε το κούρεμα της τότε ομάδας (video)

Ο μπασκετικός ΠΑΟΚ αρκετές αρκετές ευχάριστες αναμνήσεις από το παρελθόν... Σαν σήμερα (18/4) το 1984 ο "Δικέφαλος" νικούσε τον Αρη με 74-70 και κατακτούσε το Κύπελλο Ελλάδας.

Ενα ματς που έμεινε στην ιστορία ως ο τελικός των ξυρισμένων κεφαλιών, με τους παίκτες των "ασπρόμαυρων" να εκπλήσσουν τους πάντες κόβοντας τα μαλλιά τους πριν το συγκεκριμένο ματς ως ένδειξη της αποφασιστικότητας που είχαν για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τότε προπονητής της ομάδας, Φαίδων Ματθάιου, μαζί με τους παίκτες του κατά την διάρκεια της προετοιμασίας για το συγκεκριμένο μεγάλο παιχνίδι παρακολούθησαν την πολεμική ταινία της εποχής "Αποστολή στη Νικαράγουα", με τους τελευταίους να κόβουν τα μαλλιά τους για να δείξουν την πίστη που είχαν για την νίκη αλλά και... " για να μην έχουμε πρόσωπο να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε στη Θεσσαλονίκη, εάν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον τίτλο", όπως έλεγαν.

Η ασπρόμαυρη ΚΑΕ "ανέβασε" video για την συγκεκριμένη επιτυχία του ΠΑΟΚ και σε αυτό μιλούν τόσο ο Μάνθος Κατσούλης, ενός εκ των εκ πρωταγωνιστών εκείνης της ομάδας αλλά και ο Θέμης, ο κουρέας που ανέλαβε να κουρέψει τότε όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ