ΠΑΟΚ

"Το θράσος δεν έχει όρια"

"Το θράσος δεν έχει όρια"
INTIME SPORTS

Νέα ανακοίνωση σε ακόμα πιο αυστηρό ύφος εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία ξεκαθαρίζει πως η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κλοπής της νίκης της ομάδας δεν θα περάσει.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ μετά την κυριακάτικη ανακοίνωση, εξέδωσαν νέα πιο αυστηρή και σαφώς πιο λιτή ανακοίνωση με την οποία εμμέσως πλην σαφώς προειδοποιούν πως όσοι επιχειρήσουν να βλάψουν την ομάδα θα βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς, φουντώνει η... κόντρα και ο "χαρτοπόλεμος" ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, οι οποίοι αγωνίστηκαν το Σάββατο και δύο ημέρες συνεχίζουν οι μεν να απαντούν στους δε και το αντίθετο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

"Με έκπληξη και οργή διαπιστώνουμε ότι το θράσος ορισμένων δεν έχει όρια. Επειδή η ενορχηστρωμένη προσπάθεια κλοπής της πανάξιας νίκης της ομάδας συνεχίζεται με διαφόρων ειδών παρεμβάσεις, προειδοποιούμε τους πάντες ότι οποιοσδήποτε διανοηθεί να αλλοιώσει και να παραποιήσει τα γεγονότα ή επιχειρήσει να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας, όποια ιδιότητα κι αν έχει, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αστική και ποινική δικαιοσύνη".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ