ΠΑΟΚ

Το... πλεονέκτημα των ψηλών

Το... πλεονέκτημα των ψηλών
INTIME SPORTS

Σημαντική για το ματς με το Ρέθυμνο είναι η απόδοση των ψηλών του ΠΑΟΚ μιας και εκτιμάται πως στο "ζωγραφιστό" ο "Δικέφαλος" μπορεί να πάρει πολλές βοήθειες επιθετικά

Στη τελική ευθεία η προετοιμασία εν όψει της "μάχης" με το Ρέθυμνο... Απέναντι στον ΑΓΟΡ, στον ΠΑΟΚ θεωρούν απαραίτητη την καλή αμυντική παρουσία του συνόλου του Σούλη Μαρκόπουλου μιας και οι Κρητικοί παίζουν ένα... ιδιαίτερο μπάσκετ με γρήγορο ρυθμό ενώ πολλοί παίκτες τους αρέσκονται να σουτάρουν από απόσταση.

Οπότε η άμυνα θα είναι "κλειδί" για την νίκη... Σχετικά με το επιθετικό κομμάτι, στους "ασπρόμαυρους" εκτιμάται ότι η ομάδα μπορεί να πάρει σημαντικές βοήθειες από τους καλαθοσφαιριστές που το πεδίο δράσης τους είναι η ρακέτα.

Εχει αν μη τι άλλο ποιότητα στο "ζωγραφιστό" ο ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου έχει την δυνατότητα να "χτυπήσει" μέσα σε αυτό καθώς εκτός όλων των άλλων το Ρέθυμνο διαθέτει ψηλούς με πιο ελαφριά κορμιά. Κάπως έτσι θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό ο "Δικέφαλος" να αποδώσει σωστά κοντά στο καλάθι, δίχως όμως αυτό να σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ ποντάρουν μόνο στους ψηλούς όσον αφορά την επίθεση μιας και η ομάδα μπορεί να πάρει κάλλιστα πόντους και από την περιφέρεια.

Κατά τα άλλα ο Λάζαρος Παπαδόπουλος δεν συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της Κυριακής, πράγμα όμως που είναι απόλυτα φυσιολογικό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ