ΠΑΟΚ

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και ο Σούλης

Το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και ο Σούλης
INTIME SPORTS

Διοικητικό συμβούλιο την Πέμπτη (16/2) μεταξύ των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Προβληματισμένος -και- ο Μαρκόπουλος, αβέβαιο το μέλλον του.

Προβληματισμός... Αυτή η λέξη αντιπροσωπεύει απόλυτα την κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στον ΠΑΟΚ.

Η ήττα από το Ρέθυμνο φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι μιας και στον "Δικέφαλο" είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι με την εικόνα του αγωνιστικού τμήματος.

Προγραμματίστηκε την Πέμπτη (16/2) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης και αυτών που είναι στο αγωνιστικό σταφ της ομάδας για να αναλυθούν τα αίτια της κακής πορείας της ομάδας. Στον "Δικέφαλο" απασχολούνται με τις εμφανίσεις νεαρών παικτών, αλλά και στον χρόνο συμμετοχής των ξένων που ζητούν να αγωνίζονται.

Ακόμη στους κόλπους της ομάδας γίνεται λόγος για άμεση ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας και αυτό αναμένεται να κάνει σαφές και ο Νίκος Σταυρόπουλος στους παίκτες. Επιπλέον στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν πως μόνο κακό έκανε η εικόνα που δόθηκε πως δεν ενδιαφέρει το αγωνιστικό κομμάτι φέτος, αλλά μόνο το οικονομικό. Με λίγα λόγια υπάρχει... μπέρδεμα στον ΠΑΟΚ για πολλά ζητήματα, ενώ προβληματισμένος είναι εδώ και καιρό ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Λόγω αυτού του προβληματισμού οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως υπάρχει θέμα όσον αφορά την παρουσία του στην ομάδα τους επόμενους μήνες και η οποία παρουσία του δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου σίγουρη από το καλοκαίρι και μετά (λόγω και του μικρότερου μπάτζετ)... Κατά τα άλλα, την δεδομένη χρονική στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση για αλλαγή παικτών. Ο Τζέι Αρ Γκίντενς ναι μεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και το πρωί εξετάσθηκε γι' αυτό, αλλά από τον ίδιο προκύπτει πως αισθάνεται καλύτερα και πως μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα κανονικά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ