ΠΑΟΚ

Tης... αμύνης τα παιδιά

Tης... αμύνης τα παιδιά
INTIME SPORTS

Βάρος στο πως δεν θα μπορέσει να κάνει το Ρέθυμνο το... δικό του παιχνίδι δίνεται στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε λεπτομέρειες

Μετά από περίπου τρεις μήνες ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να πάρει το "διπλό" (αγνοεί εκτός έδρας νίκη από το ματς με το Μαρούσι στις 19 Νοεμβρίου) την Τετάρτη (15/2) απέναντι στο Ρέθυμνο.

Ματς που στον "Δικέφαλο" θέλουν μόνο την νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της κατάκτησης της έκτης θέσης.

Βάσει της παρουσίας του συνόλου του Κουφού στο πρωτάθλημα, το ματς μόνο εύκολο δεν είναι και μάλιστα το έργο των "ασπρόμαυρων" γίνεται δυσκολότερο αν αναλόγιστεί κανείς πως την δεδομένη χρονική στιγμή δεν βρίσκονται σε... καλό φεγγάρι.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει την απαιτούμενη χημεία, αλλά στην παρούσα φάση μάλλον δεν υπάρχει ο χρόνος για να βελτιωθεί αυτό. Κάπως έτσι το μεγαλύτερο βάρος για το ματς με τους Κρητικούς δίνεται στην άμυνα, αφού εκτός όλων των άλλων, αποτέλεσε την πληγή του ΠΑΟΚ στο ματς με το Μαρούσι, όπως τόνισε και μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ήδη καταστρώνεται πλάνο για την καλύτερη δυνατή αμυντική επίδοση της ομάδας, το stop στα ατού των Κρητικών (Ράιτ, Κρίστμας, αλλά και όχι μόνο) και αυτό το διήμερο το τεχνικό τιμ της ομάδας έχει κάνει της απαιραίτητες παρατηρήσεις για το πως δεν θα κάνει το δικό του παιχνίδι το σύνολο του Κουφού.

Μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας στέκονται στο ότι οι Κρητικοί έχουν την πιο παραγωγική επίθεση μετά τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και στο γρήγορο μπάσκετ που παίζουν. Κάπως έτσι δικαιολογούν πως το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον αμυντικό τομέα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ