ΠΑΟΚ

Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ρέθυμνο

Την Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ρέθυμνο
INTIME SPORTS

Από την Δευτέρα (20/5) κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ματς με το Ρέθυμνο, στο οποίο στον ΠΑΟΚ θέλουν να δουν ένα "ζεστό" Παλατάκι"

Πολύ κόσμο θέλουν να δουν στον ΠΑΟΚ στον αγώνα με το Ρέθυμνο... Πλέον στα πλέι οφ θα παιχτούν οι κόποι όλης της σεζόν και ως εκ τούτου στον "Δικέφαλο" θέλουν την στήριξη του κόσμου της ομάδας.

Οπως ενημερώνει η ΚΑΕ από την Δευτέρα (20/5) κυκλοφορούν οι κάρτες εισόδου για το παιχνίδι της Τρίτης με τον ΑΓΟΡ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από το πρωί (11:00) της Δευτέρας 20 Μαΐου 2013 θα διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο για την 1η φάση των πλέι οφ της Basket League.

Η γενική είσοδος στο PAOK Sports Arena για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο είναι 10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των θέσεων VIP.

Αναλυτικά οι τιμές για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο είναι...

10€ για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP

15€ για τα VIP 5,6,7,8 (διαζώματα 108, 109, 110, 111)

25€ για τα VIP 1 & 4

50€ για τα VIP 2 & 3

Αγορά εισιτηρίων μέσω Internet

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο διατίθενται και μέσω Internet και πιο συγκεκριμένα…

Από την ιστοσελίδα www.viva.gr και στη διεύθυνση http://www.viva.gr/tickets/sports/paokbc-tickets/ και να ακολουθήσετε μία απλή διαδικασία χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα. Στο τέλος της διαδικασίας και αφού αγοράσετε το εισιτήριό σας, θα εκτυπώσετε το σχετικό voucher, με την προσκόμιση του οποίου θα παραλάβετε από τα εκδοτήρια του γηπέδου το εισιτήριο για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο.

Από την ιστοσελίδα www.omadanet.gr και στη διεύθυνση www.omadanet.gr/paokbc

Η διαδικασία είναι απλή: ο χρήστης διαλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει, επιλέγει το διάζωμα και τον αριθμό των εισιτηρίων και ολοκληρώνει την συναλλαγή του πληρώνοντας, με απόλυτη ασφάλεια, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Τα εισιτήρια διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ