ΠΑΟΚ

Θέλουν από κοντά τον Κοντομηνά

Θέλουν από κοντά τον Κοντομηνά

Ο ρόλος της "ασπρόμαυρης" οικογένειας και του κόσμου για να συνεχίσει και την νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Κοντομηνάς, για τον οποίο στον "Δικέφαλο" έχουν στο μυαλό τους μια πολύ στενή συνεργασία

Με την παρουσία του στη κοπή πίτας της ΚΑΕ που θα γίνει την Κυριακή (13/1) είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα δώσει... άλλο χρώμα στην εκδήλωση που θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, που αποτελεί τον μεγάλο χορηγό του ΠΑΟΚ φέτος, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μόνο για το συγκεκριμένο γεγονός δείχνοντας έτσι εμπράκτως το ενδιαφέρον του για την ομάδα (αναμένεται να γίνει και μια κουβέντα για την γενικότερη συνεργασία του με τον "Δικέφαλο" στο περιθώριο της κοπής της πίτας).

Στον ΠΑΟΚ είναι γεγονός πως κάνουν διάφορες σκέψεις για τον Κοντομηνά, σαφώς και θέλουν να τον φέρουν κι άλλο κοντά στους "ασπρόμαυρους" και από την ομάδα στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης του "Δικεφάλου" τόνιζαν πως είχε δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα με τον ίδιο (και άφηναν να εννοηθεί πως μπορεί μελλοντικά η συνεργασία να είναι πιο... στενή).

Στους "ασπρόμαυρους" υπάρχει το... στοίχημα να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στην ΚΑΕ ο ίδιος (η εκτίμηση που υπάρχει από το στρατόπεδο του "Δικεφάλου" στον γνωστό επιχειρηματία είναι δεδομένη) και να προσφέρει την πολύτιμη βοήθεια του και την νέα σεζόν και σε αυτό είναι γεγονός πως η ασπρόμαυρη οικογένεια και ο κόσμος θα παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Στο τέλος της τρέχουσας περιόδου θα γίνει ένα ταμείο από πλευράς συνεργατών του γνωστού επιχειρηματία για τα οφέλη των εταιριών του που διαφημίζονται στην ομάδα. Οπως είναι λογικό θα πρέπει να υπάρχει πρόοδος και τα... νούμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Κάπως έτσι η ΚΑΕ και γενικώς η ασπρόμαυρη οικογένεια στο εξής έχει την αποστολή με κάθε τρόπο να στηρίξει τον γνωστό επιχειρηματία με ό,τι αυτό συνεπάγεται και αυτό είναι το πιο βασικό για να πορευτούν μαζί οι δύο πλευρές και την νέα αγωνιστική χρονιά...

"Ζεστασιά" όμως θα πρέπει να υπάρξει και από πλευράς κόσμου, με την έννοια πως η προσέλευσή του στο γήπεδο θα πρέπει να είναι αυξημένη στο εξής και αυτή η δεύτερη προϋπόθεση για να "κρατηθεί" κοντά στην ομάδα ο Κοντομηνάς (το συγκεκριμένο γεγονός το υπογράμμιζε και στην επίσημη παρουσίαση της ομάδας ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιας και όπως είχαμε γράψει έλεγε σε "πηγαδάκι" πως ο γνωστός επιχειρηματίας θα πρέπει να βλέπει... πολύ κόσμο στο γήπεδο). Έτσι... απολογισμός θα γίνει και γι' αυτό.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ