ΠΑΟΚ

"Τέτοια αγάπη δεν την έχω ξαναζήσει"

"Τέτοια αγάπη δεν την έχω ξαναζήσει"

Μπάρλοου και Λέβινγκστον έφτασαν στην Θεσσαλονίκη και φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στον ΠΑΟΚ και την αγάπη του κόσμου που δέχτηκαν...

Ο Κέβιν Λέβινγκστον έπαιξε για μόλις μία χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά όπως τόνισε θα του μείνουν αξέχαστα όσα έζησε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

"Είναι τόσο μεγάλη η χαρά μας, και η δική μου και του Κένι, που είμαστε ξανά εδώ που θα μας πάρουν τα δάκρυα. Επαιξα μόλις μία σεζόν, όμως αυτός ο κόσμος με κάνει να αισθάνομαι πως ήμουν εδώ για πάντα.

Αγάπησα τους Χοκς, τους Μπουλς με τους οποίους πήρα δυο τίτλους, όμως όσα έζησα εδώ θα μου μείνουν αξέχαστα, τέτοια αγάπη από τον κόσμο δεν την έχω ξαναζήσει. Να δείτε πόσους φαν του ΠΑΟΚ έχω στο Facebook, οι οποίοι θυμούνται απίστευτες λεπτομέρειες", δήλωσε ο Λέβινγκστον, ο οποίος μίλησε για την ιστορία με τη μεγάλη του αγάπη, την… Coca-Cola και τον Ιβκοβιτς:

"Αυτή η ιστορία έχει γίνει πολύ διάσημη. Δεν είχα άλλες διαφορές με τον κόουτς. Ηταν σκληρός, είχε μια συγκεκριμένη νοοτροπία που ήθελε να ακολουθούμε. Εγώ είχα τις δικές μου αντιλήψεις. Εμένα, ας πούμε, μου άρεσε πολύ να πίνω Coca-Cola. Πριν από τα ματς, μετά τα ματς, πριν από τις προπονήσεις. Ε, αυτό δεν άρεσε στον προπονητή.

Εγινε ό,τι έγινε και μετά μπήκαν κανόνες για το πότε μπορώ να πίνω Coca-Cola, τους οποίους άλλες φορές ακολουθούσα κι άλλες όχι. Χωρίς πλάκα όμως, τον σέβομαι τον κόουτς. Θα είναι χαρά μου να τον ξαναδώ" είπε ο Λέβινγκστον για να συνεχίσει ο Μπάρλοου:

"Αυτή η ιστορία έγινε ιντερνάσιοναλ. Τα επόμενα χρόνια που έπαιζα στην Ιταλία συμπαίκτες μου με ρωτούσαν: "Μα καλά, τι έγινε με Ιβκοβιτς - Λέβιγκστον; Δεν σας άφηνε να πίνετε Coca-Cola;"

Ο Μπάρλοου αναφέρθηκε στην ήττα από τη Μπενετόν στο φάιναλ φορ της Αθήνας: "Ηταν από τις πιο οδυνηρές της καριέρας μου. Πικράναμε πολύ κόσμο. Δεν είχαμε άγχος πριν από το ματς, απλώς δεν ήμασταν τόσο ομαδικοί όσο θα έπρεπε, φάγαμε απίστευτα τυχερά τρίποντα από τον αντίπαλο. Πόνεσε εκείνη η ήττα".

Συνεχίζοντας, ο Μπάρλοου τόνισε: "Δεν συγχωρώ τον εαυτό μου για το γεγονός ότι δεν φρόντιζα να επισκέπτομαι συχνότερα τη Θεσσαλονίκη. Εχω χειροτονηθεί βαπτιστής, συνεργάζομαι με εκκλησίες στην περιοχή μου, συγκεντρώνουμε τρόφιμα, μαζεύουμε χρήματα για άπορες οικογένειες, για παιδιά που δεν μπορούν να πληρώσουν δίδακτρα. Ολοι αξίζουν ευκαιρίες σε αυτήν τη ζωή".

Ο Λέβινγκστον μίλησε, ακόμη, για τη ζωή του αυτόν τον καιρό. "Σήμερα ζω στην Ιντιανάπολη, έχω μια φάρμα με άλογα, μια υπέροχη οικογένεια με τέσσερα παιδιά, μάλιστα, η κόρη μου ήρθε στην Ελλάδα με το Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι πέρυσι. Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήμουν προπονητής στον Καναδά με την Χάλιφαξ Ρέινμεν. Εχω, επίσης, κοουτσάρει ομάδες του CBA, του USBL, την εθνική Κατάρ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ