ΠΑΟΚ

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΟΚ

Τα αποκαλυπτήρια του νέου ΠΑΟΚ

Το μοναδικό για φέτος εντός έδρας φιλικό που θα μπορεί να παρακολουθήσει ο κόσμος θα δώσει την Τρίτη (23/9) ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην Γκαζιαντέπ.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν το ματς κάνοντας χρήση των καρτών τους που έχουν προμηθευτεί.

Όπως ενημερώνει συγκεκριμένα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:00, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena, την RoyalHaliGaziantepαπό την Τουρκία, στον μοναδικό φιλικό αγώνα της ομάδας στο «Παλατάκι», τον οποίο θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας, πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Σας περιμένουμε όλους στο «Παλατάκι» για την πρώτη… παράσταση της φετινής σεζόν, η οποία θα είναι γεμάτη από έντονες συγκινήσεις και πολύ μεγάλα παιχνίδια τόσο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στο Eurocup.

Τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2014-2015θα τεθούν σε ισχύγια πρώτη φοράαπό τον φιλικό αγώνα ΠΑΟΚ – Royal Hali Gaziantep, οπότε οι κάτοχοι διαρκείας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα κάνοντας χρήση των καρτώνπου έχουν ήδη προμηθευτεί.

Για όσους δεν θα είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2014-2015, οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ –RoyalHaliGaziantepείναι…

ΤΙΜΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

10€

108, 109, 110, 111

25€

VIP 1,2,5

20€

VIP 3,4

25€

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Royal Hali Gaziantep διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ