ΠΑΟΚ

Τα μέτρα τάξης και όσα ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Τα μέτρα τάξης και όσα ζήτησε ο ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Τι ειπώθηκε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Τρίτης (27/1) για τα μέτρα τάξης των αγώνων Άρης - ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ - Άρης.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (27/1) η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης των αγώνων Αρης-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Αρης. Τον "Δικέφαλο" εκπροσώπησε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ, Χρήστος Καραμπέρης και ο υπεύθυνος ασφαλείας του ΠΑΟΚ ενώ ο ΕΣΑΚΕ εκπροσωπήθηκε με τον Γιώργο Κονδύλη (θα υπάρχουν δύο κομισάριοι στο κυριακάτικο ματς που θεωρείται υψηλής επικινδυνότητας), υπήρξε εκπροσώπηση από την ΔΕΑΒ και φυσικά από τον Αρη (ο Βασίλης Βουρτζούμης εκπροσώπησε τους "κίτρινους").

Η πλευρά του ΠΑΟΚ ζήτησε προστασία από την ΕΛ.ΑΣ. από την στιγμή που φτάσει η διοίκηση και η ομάδα στο Παλέ και στάθηκε σε τρία σημεία. Στο να μην μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ οι φίλοι του Άρη, στο να μην μπορούν να "κατέβουν" κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρία οπαδοί των "κιτρίνων" και κατευθύνονται προς την πλευρά που θα "τοποθετηθούν" τα στελέχη που θα συνοδεύσουν την ομάδα του ΠΑΟΚ (εκείνος ο χώρος από τα δημογραφικά και κάτω, θα μείνει κενός) και οι πάντες στο γύρω χώρο να έχουν διαπιστεύσεις.

Ειπώθηκε από την πλευρά του "Δικεφάλου" πως στον αγώνα που είχε γίνει στο Παλέ υπήρξαν κάποιες μεμονωμένες ενέργειες οπαδών του Άρη που δημιούργησαν πρόβλημα στους διοικούντες του ΠΑΟΚ και ότι σε εκείνο το ματς είχε πεταχτεί μπουκάλι ρετσίνας. Από τους "κίτρινους" εξέφρασαν την απορία τους για το πότε έγιναν όλα αυτά σε εκείνο το παιχνίδι και ο κ. Καραμπέρης εξήγησε αναλυτικά τι είχε συμβεί.

Αποφασίστηκε να μείνει κενός ο χώρος πίσω από τον πάγκο του ΠΑΟΚ (εκεί όπου θα βρίσκονται οι άνθρωποι του "Δικεφάλου") στον αγώνα της Κυριακής ενώ ο "Δικέφαλος" θα πάρει 15 προσκλήσεις. Σχετικά με το ΠΑΟΚ - Άρης, αποφασίστηκε να υπάρχει κενός χώρος πίσω από τον πάγκο του Άρη αλλά και ένας χώρος πάνω από την φυσούνα, από το σημείο δηλαδή που θα μπει στο γήπεδο η ομάδα των "κιτρίνων".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ