ΠΑΟΚ

Tα... κίνητρα της νίκης με Ολυμπιακό

Tα... κίνητρα της νίκης με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ έχουν κάποιους... ιδιαίτερους λόγους που θέλουν την νίκη στο εντός έδρας ματς της Δευτέρας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Διαβάστε αναλυτικά.

Σημαντικό αλλά και δύσκολο ματς αυτό της Δευτέρας (16/3, 19.00) για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στο "Παλατάκι" τον Ολυμπιακό. Σαφώς και στον "Δικέφαλο" αναγνωρίζουν την ποιότητα που έχει σαν ομάδα το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου αλλά υπάρχει η πίστη πως μπορεί να "έρθει" η νίκη (όπως έγινε εξάλλου στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό), για την οποία υπάρχουν τρεις... ιδιαίτεροι λόγοι που στους "ασπρόμαυρους" την θέλουν πολύ.

Δύο υπερπολύτιμοι βαθμοί για την τρίτη θέση...

Ο πρώτος λόγος για θετικό αποτέλεσμα στο ματς της Δευτέρας, έχει να κάνει φυσικά με το βαθμολογικό κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος πλέον στη βαθμολογία, τρίτος είναι ο Αρης (ισοβαθμεί με τον "Δικέφαλο" αλλά έχει το πάνω χέρι καθώς κέρδισε σε Παλέ και "Παλατάκι") ενώ σε απόσταση τριών βαθμών από τους "ασπρόμαυρους" είναι η ΑΕΚ. Με -μίνιμουμ- πέντε νίκες στα τελευταία επτά ματς υπάρχει η εκτίμηση πως ο "Δικέφαλος" πιθανότατα θα πάρει την τρίτη θέση δίχως να κινδυνεύει από την "Ενωση" ενώ όσον αφορά το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, έχει τα δύσκολα παιχνίδια με ΑΕΚ (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός) και Ολυμπιακό (εντός) έτσι ενδεχομένως να γνωρίσει τρεις ήττες.

Ψυχολογική τόνωση και ώθηση για την συνέχεια

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα θέλουν την νίκη κόντρα στους "ερυθρόλευκους" και για την ψυχολογική τόνωση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος και σίγουρα πιθανή επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό θα δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση και ώθηση στο σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου εν όψει της συνέχεια του πρωταθλήματος μετά το διάστημα του ντεφορμαρίσματος της ομάδας.

Ο κόσμος, η στήριξη και η... μεγάλη νίκη

Τέλος στους "ασπρόμαυρους" γνωρίζουν πως ο κόσμος "πικράθηκε" με τις δύο ήττες απέναντι στον Αρη ενώ δεν πήρε την... χαρά της πρόκρισης στο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, αν και οι παίκτες των "ασπρόμαυρων" έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για να "γονατίσουν" τους "πράσινους". Οπως και να έχει, στον ΠΑΟΚ θέλουν να "χαρίσουν" μια μεγάλη νίκη στους φίλους τους "ασπρόμαυρους" και αυτό θα είναι... καλό και όσον αφορά την στήριξη από αυτούς στο υπόλοιπο κομμάτι του πρωταθλήματος.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ